bloggkommentatorerna

Orka
Underbara Clara har skrivit en bok om sin utmattning tillsammans med sin poddkollega Erica. Den heter "Hjälp, jag är utmattad". 

En bok jag kommer att läsa. Jag har själv varit utmattad och vill inte hamna där igen. 

Det bästa med den här boken är egentligen att boken har blivit till. Det betyder att de har blivit bättre från sin utmattning och orkat skriva boken. Det inger hopp till andra som är mitt inne i utmattningen. 😍

En glädjande boknyhet som kommer i april. 😊

//Anna-Maria

(null)

#1 - Linnea

Underbara Clara har även skrivit ett inlägg om sina underkäder där det framgår att miss clarity bäst används tillsammans med mr spandex och folk har blivit sura. Ser fram emot era kommentarer!

#2 - Emma

Nej, hon har skrivit en bok som heter ”Hjälp jag är utmattad” dvs utan kommatecknet. Jag inser att jag är helt knäpp men jösses vad jag stör mig på det utelämnade kommatecknet.

#3 - Hanna

Har det ens märkts att hon varit utmattad? Maken till produktiv under så tuffa omständigheter...

#4 - Cecilia/"Innanför Utanförskapet"

Det konstiga tycker jag är att trots att det talas så mycket om utmattning och hur viktigt det är att ta det på allvar, så finns det ändå många människor som inte förstår det. Jag har själv varit långtidssjukskriven för hypotyreos (för låg ämnesomsättning) och utmattade binjurar. Det är visserligen 7-9 år sedan, men det tog så lång tid att bli frisk från att jag är livrädd för att hamna där igen och har lärt mig sätta gränser. Men AF respekterar inte detta utan behandlar mig just nu på ett väldigt kränkande sätt, se länk:

http://innanforutanforskapet.bloggo.nu/AFs-nya-paroll-Allt-du-sager-kan-vandas-emot-dig/

Det är tråkigt för om de bara accepterar mig som människa, så får de också ut så mycket mer av mig. Nu har det här pågående ärendet tagit all min energi.

#5 - Anonym

Det är verkligen inte meningen att vara kritisk mot Clara som person (fantastisk individ) men har funderat på om det är positivt eller negativt att en offentlig person går från ytterligheterna utmattad till extremt produktiv så snabbt. Visst det ger hopp för dem som befinner sig i utbrändhetens inferno men det kan också leda till att den allmänna bilden av hur snabbt man återhämtar sig och vad man förväntas klara av efteråt blir skev? Tror ej att denna historia är representativ för alla.

#6 - Anna

#1 Linnea : Nej det har hon inte.