bloggkommentatorerna

Saknad skådis
Johannes Brost har somnat in som ni säkert har hört. Sorgligt. Han var en av Sveriges bästa skådisar tycker jag och han kommer att saknas mycket.
 
Saker som kommer upp till ytan nu efter hans död är att han har haft en romans med Hollywoodfrun Gunilla Persson på 80-talet, att han var vän med Mick Jagger och att han var en hunk när han var ung. 
 
Jag visste inget av detta. Det står tydligen i hans självbiografi, men den har jag inte läst. Ännu. 
 
För mig har Johannes Brost varit Joker i Rederiet och en festprisse. Inget av det ovan. 
 
Så jag bildgooglade lite och hittade detta:
 
 
 
Visste svenska folket om detta? Eller var Gunilla okänd vid det här laget?
 
 
 
 
Jag kan förstå det där med hunk nu, när jag ser att han var oerhört lik Carolina Gynnings man Alexander Lydecker som ung. 
 
//Anna-Maria
 
 
 
 
#1 - 25år men rädd än idag

Jag har alltid varit rädd för Johannes Brost. Ingen anning om varför men tror att det är för att han påmint mig om Willem Dafoe.

#2 - Hanna Karlsson

Jag tycker det är otroligt sorgligt! Jag blev jätteförvånad när jag såg att han var kompis med Mick Jagger, kändes otippat på något sätt.

#3 - Anna-Maria

Så sorgligt att han gått bort. En så himla bra skådespelare! Men tänk vad lite jag visste om honom, visste inget av det du nämner här.

#4 - Grit

Det kan väl inte ha undgått någon att han var kompis med Mick Jagger. Kvällstidningarna har ju blåst liv i den historien varje gång RS är i Sverige vilket är ca 10 ggr per år (skoja, men väldigt ofta iaf).

#5 - Sonja

Är inte Johannes Brost och Mick Jagger lite lika?

Svar: Eller hur?! Jag tror de är vänner av samma anledning som att vissa människor som är lika blir kära i varandra. Igenkänning och trygghet typ. //Mia
bloggkommentatorerna

#6 - Maria

Att JB var kompis med Mick Jagger har man läst mkt om tycker jag. Har även hört JB berätta om det i diverse TV-program. Att han haft en romans med denna Gunilla har jag däremot aldrig läst något om förr. Läste någonstans att JB hade ngt ungt över sig och det håller jag verkligen med om. Hur djupa fårorna än blev i hans ansikte förblev han på ngt sätt ung, blev aldrig gubbig.

#7 - Paulina

Nej vad ledsen jag blev nu, har alltid gillat honom som skådespelare. Kan verkligen rekommendera att läsa hans biografi ”Dö inte nyfiken”. Han har så många roliga historier, den är riktigt underhållande! Jag lyssande på ljudboken som han själv läser upp vilket han dessutom gör väldigt bra!

/Paulina