bloggkommentatorerna

Sandras släkt
Vad är det som skådar mitt norra öga? Förmodligen är jag sist i världen som har fattat att Mira Fröling och Sandra Beijer är familj. Bonussyskon. Men ändå. Ändå systrar sedan länge. 

Jag har inte vetat något om Sandras familj tidigare. Har tänkt att hon är från en okänd familj, men det var ju helt fel. 🤩

Jaha. Det var dagens oviktiga men ack så intressanta info. 

//Anna-Maria 

(null)#1 - Line

Vem är Mira? Är hon också en influencer?

#2 - A-M

#1 Mira är syster till Tilde Fröling. Hon är inte en influencer själv men hon driver en PR-byrå och är vän med många kändisar/influencers.

#3 - Hanna

#1 Hon är väl framför allt dotter till Ewa Fröling, https://sv.wikipedia.org/wiki/Ewa_Fr%C3%B6ling

#4 - Anna

Och jag såg också att de firade julafton med Felix Herngren, är dom också släkt på något sätt? Inte med Sandra men kanske med något annat halvsyskon?

#5 - Ellie

Jaa och hennes mamma var väl med och startade Strix television. :) Kändisfamilj ändå.

#6 - Helen

Sandras pappa och mamma grundade Titan television tillsammans. Hennes pappa, Thomas Hedberg, var tidigare sambo med Ewa Fröling, och de har tillsammans dottern Mira Fröling. Sandra och Mira är alltså halvsyskon. Allt enligt wikipedia.

#7 - Anna S

#6 Helen

Sandras biologiska pappa är dock inte Thomas Hedberg. Vad Sandra själv har sagt på sin blogg så har hon och hennes biologiska far inte kontakt. Men hon ser Thomas som sin far enligt henne själv på bloggen. Därför är Mira och Sandra inte biologiska syskon men likväl systrar.

#8 - Helen

#7 Anna S

Tack för förtydligandet! Jag har egentligen noll koll - var bara nyfiken och googlade på detta - men blev lite konfunderad då Sandra inte riktigt liknar varken sin mamma eller Thomas - men att han inte är hennes biologiska pappa förklarade ju den saken.

#9 - L

Helen: hon är ju sjukt lik sin mamma!

#10 - TjejenMedStoraÖron

Beijer/Hedberg bor i samma trappuppgång som Felix Herngren (Karlaplan).

De verkar ju allihop i medibranshen på hög nivå så inte så konstigt att de firar jul ihop... =)