bloggkommentatorerna

Ungdomssynder
Roligt att Engla skriver om något som hänt under hennes ungdomsår  Det är kul att läsa om sånt. Tycker att fler bloggare borde hänga på det. Inte de som vi vet allt om då. Jag tänker på de som har bloggat sedan de var 12 år. 

När det har gått 20år så känns det inte så farligt att berätta om saker som man gjorde när man var ung och "galen". 

//Anna-Maria 


Försvarstal
Det som uttråkar mig mest av blogginlägg (förutom hur folk tränar, men det fattar jag ändå finns ett intresse av) är långa långa haranger som förklarar varför bloggaren valt att skönhetsoperera sig. 

Det förklarar ingenting mer än "jag tycker att den här kroppsdelen är ful, och jag vet hur man gör något åt det". Hur lång förklaringen än är så bidrar den inte med någonting annat tydliggörande än att det finns ideal, och det finns  skönhetsoperationer, och jag valde att genomgå en. 

//Mia 
Godsaker
Oj vilken gedigen lista Egoina har gjort över hennes favoritgodsaker. Det behövs i kontrast till alla hetsinlägg om nyttig mat. (Som kan resultera i inte så friska tankar.)

Jag håller med Egoina om att det finns olika typer av gottiga saker som man måste kombinera och välja med omsorg. Man blir kräsnare med åren. 

Mina favoriter när det gäller bakverk är nybakade kanelbullar, kanelgifflar ihop med cola light, cheesecake, kladdkakemuffins, vaniljsås med paj. 

Mitt favoritgodis är saltakrits och de där mjuka nya melonskallarna som är rosa/gröna. Naturgodis med lakrits är också svingott. Chokladkakor i alla former med. Om det ska vara chips så gillar jag lantchipsen bäst med havssalt. 

Glass. Oj. Inte så jättegalen i det. Men det mesta är gott. Favoriterna är cola, salt, melon, jordgubb. Mjukglass är godast utan strössel. 

Sånt som går bort är godis med allt för lös konsistens typ gelégodis. Ostbågar och jordnötsringar och sånt gillar jag inte heller. Kakor blir jag inte upphetsad av. 

Vad gillar ni och vad går bort?

//Anna-Maria


Här är vaniljsås med blåbärspaj. 😋

(null)