bloggkommentatorerna

Bellas kärlek
Nu blir det spekulationer här, men eftersom hon bjuder in till det med att låta oss läsare grubbla så är det inte mer än rätt. Hon vill att vi ska undra. 

Vem är det som har tagit ut henne på en magisk middag?

Jag tror att det är Odd och har trott det sedan  tidig sommar. Vi får väl se om jag har rätt. Men jag är kanske bara lättlurad. 

//Anna-Maria

(null)


#1 - Cornelia

Trodde på Odd ett tag men nä, inte längre. Hon skrev på sin instastory att de var för unga när de gifte sig och att han frågade henne när hon var "klar" med sina jobb men. Vilket hon aldrig blir eftersom jobbet är hennes liv (typ). Så nä de två blir nog inte ihop igen. Tror det är Hampus igen men det är mer spännande att få det att låta som någon ny, i klassisk Bellastil :)

#2 - Fia

Det var Hampus, tyvärr. Han la upp samma bild på skumpan och ostronen på Instagram .

(Såg det på någon skvaller blogg som hade printscreenat)

#3 - Anonym

Haha hon skulle varit grym som inslagsproducent på en realitysåpa :D.

Sitter säkert i ryggmärgen på henne att låta nästan alla inlägg innehålla något som provocerar, tex inlägget om Gröna Lund, ”Sally är galen i pandor och hon fick vinna en jätte-panda till hennes förtjusning. Det går ju att betala för största vinsten, älskar genvägar i livet. ”.
:D :D Endel läsare går i taket och ser sig manade att tala om varför man INTE ska ge sina barn genvägar. :)

Det jag undrar är om det bara går på rutin, ryggmärgen, för henne eller om hon har typ ett excellark med en ”plot” nedskriven hur ofta små provokationer ska komma. Eller brainstormingsmöte inför sommaren om vilka provkationsspår som ska vara tema ngr månader framåt. Eller om det finna ett excellark för varje reklamsamarbete ett par månader framåt där ett visst antal inlägg ska bockas av för att leda fram till reklaminläggen. Typ när hon skrev om en app för att få psykologhjälp, veckorna innan kom inlägg om att hon mått dåligt och olika inlägg om när hon gick t psykolog etc.
Hon är skicklig så skulle vara välgigt intressant att veta hur noga allt planeras.

#4 - Bella

Eftersom hon bett killen fota henne är det säkert Hampus, tror inte att man frågar en ny kille på första dejten "kan du ta lite bilder på mig till min blogg" 😛?

#5 - Tove

Absolut inte Odd, det verkar ju vara ytterst konkreta anledningar till att de separerade: hon ville satsa på karriären och han ville att hon skulle ha mer fokus på deras familj och relation. Det tycker jag framkommit i hennes inlägg? Såna värderingar tror jag inte ändras bara sådär, så jag tror inte de har någon framtid ihop.

Det är nog bara lite on and off med Hampus, de bestämde sig väl för att dejtas igen ännu mer förutsättningslöst typ...

De där bildtexterna undrar man ju för övrigt vem som knåpar ihop, tycker inte alls de låter som Bella. Vad får hennes anställda för instruktioner, skriv något som leder till spekulation?

#6 - Anonym

#3: Så trött på allt tjat om att man ”provoceras” av ditten och datten. Det är enligt mig bara ett sätt att skylla ens egna känslor på någon annan och slippa behöva ta ansvar.

#7 - Anonym

#3 - i Värvet när Bella var med så pratade hon om just detta. Planerade flöden i när hon ska provocera, vara mysig, business osv. Jag tror allt är väldigt planerat och att hon har marknadsstrateger som är med på tåget.