bloggkommentatorerna

En apa i Rågsved
Något som jag tycker är kul är att Anna Davidsson aka Apan har lyckats väldigt bra med sin bok "En apa i Rågsved". Jag ska läsa den tänkte jag. 

Linda Skugge skrev positivt om boken häromdagen. Kul! Det är stort. För mig i alla fall. 😂

En dröm jag har är att skriva en bok, men jag kommer aldrig att göra det. Jag kan visualisera mig hur grymt det skulle vara att ha gjort det. Så jag förstår hur härligt det måste vara för Anna när det är gjort och det går bra och att hon nu kan titulera sig författare. 

Underbart!❤️🐵

//Anna-Maria

(null)
#1 - P

Men hallå! Klart du ska skriva en bok! Har inte köpt en bok på tio år men din hade jag gärna läst!

Vad för typ av bok drömmer du om att skriva?

Svar: Inte en deckare. Även om jag har väldigt bra uppslag till det. Tycker jag själv. Hehe. Men det skulle förmodligen bli en roman. Jag tror att man måste få det till sig bara. Tjoff, så har man boken i sitt huvud och bara måste skriva den. Det har inte hänt ännu och kommer nog inte hända mig. Tyvärr.

//A-M
bloggkommentatorerna

#2 - Anonym

Men gör det bara! Jag har inte läst böcker på svenska ett tag nu (bor i USA), men din vill jag läsa!! Bara den inte är deckare.... inte för att du frågat!

#3 - Ffgg

Vad skulle du skriva om? :)

#4 - Conny

Det är såklart heljättekul att det går bra för Suvanna Davidsson. Tänk att debutera med livet i behåll. Det måste vara världens skräck att gå och vänta på hur ens alster ska tas emot. Och hur bottenlöst tråkigt är de inte för dem som blir sågade i sin debut?! Hatten av och grattis Anna!

#5 - Anonym

Tycker det hör till god ton att tacka om man får beröm, vilket du fick indirekt av P hör ovan.

När ni svarar på kommentarer skulle ni kunna gärna få jacka upp vänligheten lite (då menar jag inte till trollen såklart). Skulle inte säga att ni svarar otrevligt, men inte särskilt trevligt heller... Bara en synpunkt.