bloggkommentatorerna

Kostprat
Marie Serneholt väntar ju tvillingar och bloggen handlar numera mycket om det. Hon har fått en fråga om vad hon äter som gravid. Marie tog frågan på allvar och svarade i detalj vad hon ätit under de olika trimesterna. 

Jag tror att fascinationen över vad folk äter är det som kommer att känneteckna 2010-talet om några år. Sällan hör man någon tala om något annat än den kost som för tillfället inmundigas. 

//Mia
#1 - Anna

Har aldrig hört den frågan ställas irl till någon så märkligt att den är så populär på sociala medier?

#2 - P

På mitt jobb diskuteras det ofta vad de äter och inte äter, en bunt kvinnor runt 50+ och väldigt upptagna av att hålla sig smala.

#3 - Anonym

Jag upplever att det har lagt sig lite, pratet om kost och dieter. Det va väl som värst med LCHF och GI och sånt när alla var frälsta där ett tag. Nu tycker jag det tystnat och det känns väldigt skönt!

#4 - M

Alltså jag kan inte släppa att de har servetter nerstoppade i glasen på våffelbilden? Precis som på 90talet. Så himla befriande jämfört med alla bloggiga dukningar med linneservetter och fredagsbuketter!

#5 - Emma

@M Haha! Eller hur?! Det fastnade hos mig med. Ser ut som när min familj skulle ha ”främmat” cirka 1986 :D

#6 - Elsa

Åh jag är också omgiven av kostsnack på jobbet. Och ovälkomna kommentarer som "åh äter du märkt grov bröd? Vad DUKTIGT! Jag har vitt idag..."
En kollega som är 69 sa nyligen på lunchen "Jag hade inga morötter hemma så det är bara köttfärs i mi köttfärssås idag. Usch inte alls nyttigt ju!" Alltså... jag blir så less.