bloggkommentatorerna

Nya smycken med Kissie
Kissie släpper en kollektion med Ur & Penn. Visst tänker man på Kenza när man hör Ur & Penn? Eller är det för jag har läst bloggar sen barnen Hedenhös tid? Kenza var modell för det företaget förr i tiden. 

Kissie vill inte avslöja allt än, men den kommer att representera hennes livsstil och det hon brinner för. 

Vad då för något? Jag kommer inte på något hon brinner för! Resa och surfa kanske? Annars har jag identifierat mig med henne. Hon lunkar på. Går och hämtar ett paket ibland. Går ut på krogen, alltmer sällan, men ändå. Går hem och jobbar lite. Inte så mycket brinn. Det ska bli jättespännande att få se vad Kissie brinner för!

//Mia#1 - Cornelia

Nja Kenza frontade Glitter, inte ur och Penn. Om man ska vara petig ;)

#2 - Ghh

Säkert feminism.. haha

#3 - Mdp

Tror det är ngt med feminism

#4 - Ida

#1 Jo, Kenza gjorde fotojobb för Ur & Penn. Det var 08 eller 09.

#5 - FFSaraFP

Kissie kämpar på alltså. Jag är forfarande lite förvånad över att se typ Hannalicious sno alla jobb jag tror Kissie egentligen vill ha,: en klädkollektioner med "influencer-brands" som Na-Kd, Ideal of Sweden etc. Medan Kissie gör billiga klockor med Lambretta (?) och smycken med Ur & Penn.

Hon skulle verkligen tjäna på att arbeta med lite värden till sitt varumärke. Sedan hon blev "snäll" går det inte att indentifiera henne med något särskilt. Fint att hon står upp för feminism, jätteviktigt och bra att utnyttja sin plattform men problemet är när det redan finns andra som gör det och mer trovärdigt.

Så jag tror om Kissie ska kunna leva kvar så behöver hon arbeta lite mer för att bibehålla intresset. Behövs mer än "hämta paket" och åka på halvhjärtade surfresor.