bloggkommentatorerna

Twittertips
Jag älskar när ni tipsar om roliga grejer som jag annars inte hade hittat. Tack, du anonym som länkade till dörrvakts-Faddes twitter. Som är fejk, det står tydligt i beskrivningen av kontot. Det är taskigt på mer än det uppenbara sättet. Det är taskigt att driva med någon, men särskilt när det handlar om en människa som inte direkt blivit känd för att ge ett intellektuellt intryck. Ovanligt många går ju på det, och tror att just Fadde tänker såhär. 

Men eftersom den här tråden är det roligaste jag läst på twitter i år så får det vara värt det. Läs om när "Fadde" ifrågasätter vattenbristen. 

//Mia
#1 - Åsa Aabakken

😂😂😂😂 jag tror jag dör, jättekul

#2 - Frida

bwaaahahahahhahah!!!

#3 - Anonym

Visst var det kul! :D
Det var jag som länkade, tyckte det passade in på det ni skrev om vattentorkan just nu och att ni nämnde den debatt som varit sista veckorna om vad som är ok att skämta om i offentligheten.

Twitterkontot @detkanvarafadde skriver ju såhär ang sin tweet och drev:
”Om man ska vara seriös, Tråden lever sitt egna liv och med lite eftertanke, egentligen är ett ganska skrämmande exempel på hur okritiska folk är online men främst hur lätt det är att dra igång galna drev/påverkansoperationer från onda håll om man så vill. Sjukt.”

Sant, lätt att dras med och dela nått som delas i sociala medier när det är i linje med ens åsikter, tro eller något du brinner för.

Ang att är taskigt mot Fadde - jo det blir ju lite det. Ambivalent är jag, skrattade ju mest åt de förnumstiga och indignerade kommentarerna. :)

Även om ”vad tar du i bänkpress din räka!!!” är rolig :D

#4 - Isabella Lilja

Intresserad av ett Länkbyte? Hör av er <3

#5 - A

Appråpå drev o torka så kolla kommentarerna på Sandra Beijers v.29 inlägg.