bloggkommentatorerna

Fästingbett
House of Philia-Petra har fått ett fästingbett som har blivit rött och gjort henne sjuk. Det ser inte så roligt ut. Stackars henne. De är de vidrigaste små djuren, de där fästingarna. Väntar bara på att jag själv ska drabbas eller någon annan i familjen. Vår katt drar in en del och så är vi i naturen ganska mycket. Vi bor inte i ett tbe-område, men borrelia kan ju bli minst lika illa. Petra skulle gå och vaccinera hela sin familj mot tbe nu efter detta. 

Vad har ni för erfarenhet av fästingar och sjukdomar som de kan ge? Vaccinerar ni er?

//Anna-MariaGrattis till tonårsbloggen!
Idag fyller Sandra Beijers blogg 13 år! Det är ju helt otroligt. Den hette Niotillfem på den tiden, och ja, ni kan läsa hela historien här

Sandra har precis som många andra börjat fundera på bloggens framtid. Jag skulle sakna den om den försvann och jag tror att en hel hög trogna fans skulle sörja om den gick i graven. 

Men läs själva, hon resonerar klokt och roligt i inlägget. 

Grattis! 

//Mia

(null)

Elaine har sagt upp sig
Ja det blev som jag trodde. Elaine slutar att blogga. Nu har hon sagt upp sig från Elle. 

Hon behöver inte bloggen. Det har vi sett idag  Jag kommer inte att kommentera det hon och Cissi Wallin drog igång under dagen. 

Tids nog. Men inte just idag. Det är för mycket känslor inblandat. Det enda jag kan säga är att det har varit helt sjukt intressant att följa och är fortfarande. 

Hoppas att Lilla Drevet eller Della-poddarna tar upp det. 

//Anna-Maria