bloggkommentatorerna

Elaine slutar blogga
Elaine tycker att bloggen tar för mycket tid från hennes barn. Hon funderar därför på att sluta blogga. Jag har tänkt att hon bloggar på jobbet. När barnen är på förskola. Men så är det tydligen inte. 

Det räcker väl med Instagram för Elaine tänker jag. Även om jag tycker att hennes dröm om att bli helt analog är lite väl motsägelsefull med nästan 100k-följare. Hon kanske till och med skulle vinna på att sluta blogga och istället få fler följare på Instagram? Men vill hon ha följare om hon vill bli analog? Lite bättre att ha folk som följer en på Insta än IRL kan jag tycka. Men, skämt åsido. Lägg ner bloggen och få mer tid till företaget och familjen. Win win. 

//Anna-Maria

(null)

#1 - johanna

Jag har blivit så fruktansvärt dålig på att läsa bloggar de senaste åren. Det finns så mycket content på Instagram, både i flödet och i stories, så jag känner att jag liksom inte varken hinner eller behöver läsa bloggarna också. Den enda jag verkligen saknar är Lady Dahmer (vet att hon bloggar på som fasen, men jag hinner inte med!), övriga mer bildbaserade bloggar klarar sig ju till och med bättre bara på Instagram.

Kanske att Elaine känner av det, att engagemanget i bloggens kommentarer inte är vad det var 2012?

Var förresten inne på Englas blogg för första gången på något år för att kolla läget med henne – och blev full i skratt av att ett av de senaste inläggen är ett där hon funderar på om hon ska kapa håret en bit! Världens är sig lik även i Gimo! :D

#2 - P

Tråkigt att alla slutar blogga och bara ska finnas på Instagram, gillar inte alls konceptet och upplägget på Instagram. Har inte fastnat för det. Tycker om att kunna gå in hos en person och scrolla ner i kronologisk ordning... Det här med att hålla på att klicka upp olika små rutor för att eventuellt hitta lite eller mycket text är ju lika jobbigt som de där bloggarna som har ett liknande koncept (t ex Sara bidermans, har jag för mig) och de går man ju aldrig in på en andra gång.

#3 - JUNITJEJ

Konstigt att hon lägger ner bloggen, tycker jag. Hennes yrke passar ihop med bloggen. Genom bloggen kan hon nå ut till andra på annat sätt än vad hon gör via Instagram. umgås Elaine inte längre med Isabella?