bloggkommentatorerna

FFL
Frida Fahrman är numera gift som vi har konstaterat. Bilder har kommit upp nu i hennes olika forum. Eller mest på Instagram. Det ser flott och glädjefyllt ut. 

Bröllopet och allt runtomkring var verkligen välplanerat. Jag såg den här bilden på Instastory. Mycket genomtänkt och stilfullt med monogram på väskan. 
(null)


Men så tyckte att jag kände igen förkortningen. FFL. 

Googlade. 

😱

(null)


Jaja. Inget som de rika och berömda har som referens ändå. Ingen fara på taket, och om de mot förmodan skulle skilja sig framöver så har hon ett par potentiella köpare av väskan. 😉

//Anna-Maria
#1 - Lena

Den afikanska skogselefanten betraktas numera som fristående art. Det beyder att det i dag finns tre arter elefant. Med DNA-teknik har inom andra djurgrupper flera nya arter upptäckts där man tidigare har trott att det rört sig om endast en art. Kanhända kommer därför elefanter att delas in i fler arter de här tre. Men det är bara en spekulation som jag har. Kanske asiatisk elefant kan bestå av mer en art.

Till sent i historien har det funnits flera dvärgelefanter på vissa öar och vem vet om det i de snårigaste djungler kan dölja sig oupptäkt dvärgart. Kul vore det i alla fall.

#2 - Ellen

Den afrikanska savannelefanten skiljer sig från den nära besläktade skogselefanten genom sina större öron, framåtriktade betar och sina fyra framtår och tre baktår. Betar förekommer i regel hos bägge kön. Hos hannar (tjurar) blir de ibland 3 meter långa och 100 kg tunga. Hannens betar växer hela livet, i längden och i omfånget. Honans (kons) betar växer efter individens femtonde levnadsår bara i längden, och de ser därför smalare ut. Dessutom växer honans betar långsammare. Betarna används för att gräva i marken, peta i trä eller för att försvara sig. På så sätt skrapas alltid mindre delar av och i vissa fall bryts betarna helt av.

#3 - Anna

Vore ju dröm om de tatuerade in de initialerna! Hahaha!

#4 - I.

Hahaha!

#5 - Julia

😂😂 Hahaha! Oops!

#6 - Ulrika

Ha ha! Gud vd kul! Stackarn!