bloggkommentatorerna

Köpa
Jag tycker väldigt mycket om Therese Lindgren och har en anledning att se mycket av det hon gör just nu, pga att mina barn ÄLSKAR henne. Vissa videos passar inte dem, de är inte tillräckligt mogna för att förstå vad hon snackar om när hon pratar om psykisk ohälsa, och en del utseendemässiga experiment tycker jag inte att de behöver ta del av. Det finns sjukt många såna videos i hennes kanal.

Men barnen älskar de avsnitt de kunnat se av Therese testar, där hon prövar fruktkonst, att bada i vattenpärlor och bada bärbar bastu. 

En grej som blir så påtaglig bara är hur extremt mycket som konsumeras. Jag fattar ju att Therese gör det eftersom hon dels sponsras av företag, och dels måste komma på en massa saker att testa. Men det är så deppigt att barnen hela tiden får nej på frågan: "Kan vi göra det hemma?". Nej, vi ska inte köpa tio peruker att testa bra för skojs skull och vi ska inte ha en portabel bastu heller. Vi ska knappt ens köpa frukt för flera hundra kronor bara för att karva i dem så de ser ut som sköldpaddor.

Suck.

Men vi gillar Therese Lindgren ändå.  

//Mia

(null)

#1 - Cornelia

Har också tänkt mycket på det, hur mycket som konsumeras och sedan slängs (?). Antar att hon inte sparar allt... speciellt hennes fruktvideos känns så fel, skära bort ätbar frukt och sedan göra djur av det? Men antar att det är för hennes yngre publik för kommentarsfältet är fullt av hejarop om att hon aldrig ska sluta karva frukt...

#2 - M

Älskar fruktdjur. Mitt mest udda intresse hehe. Men jag spara frukten jag inte använder och gör en fruktsallad till mig själv. Så får barnen äta dom söta djuren.

#3 - emma

jag gillar henne, i vissa videos berättar hon ju även om vart hon skänker alla sina prylar. antar att det är där de tar vägen efter att videorna är färdiginspelade