bloggkommentatorerna

Lång dag i morgon
Det var nästan som att Blondinbellas kommentatorer hoppade över hit när jag skrev inlägget häromdagen, för åsikterna gick i stort sett i samma stil. Jag fattar inte, även om man är nöjd med det man har så måste man väl kunna inse att det finns fördelar med andra sätt att leva, och andra inte behöver känna samma som en själv hela tiden. Det skulle jag i och för sig vilja säga till Bella också.

Nåväl. 

I morgon är det midsommarafton, och det känns inte som att det är en särskilt stor helg på sociala medier. Det finns andra som är tydligare att blogga om instagramma om. Såsom jul och halloween. Dessutom ligger många lågt under sommaren. 

Men jag tror ändå att vi kommer få se en och annan supersnygg tjej i skir klänning och med en proffsgjord midsommarkrans på skallen. 

 
Den första midsommartjejen jag kommer att tänka på är Kenza. Det var inte svårt att hitta en bild på henne i full mundering. Och när jag går in på hennes blogg så skriver hon att midsommar är hennes favorithögtid. 

Det är absolut inte min. Inget fel på den, men den kan inte tävla med påsk eller jul. Själva då? Gillar ni midsommar? Varför?

//Mia
#1 - Anonym

Tycker midsommar är helt klart överskattat! Det likasom nyår. Det ska vara årets bästa dag/kväll o förväntningarna är skyhöga. Är så tacksam jag kommit i den åldern att träffa vänner o äta god mat o prata o bara umgås är det ultimata firandet.

#2 - Line

Jag hade nog gillat midsommar om det inte vore för att det alltid är skitväder. I år måste vara rekordkasst.

#3 - Cassandra

Midsommar är okej men inte min favorit. Min favorit är julen följt av påsken sedan midsommar. Nyår sist ;)

#4 - Li

Dessa kommentatorer som skriver om Bella kommer snarare från Bloggbevakning som hetsar om Bella jämt och ständigt, ibland slinker hennes minioner ut från sekten och ut i stora världen för att predika lite Bellahat. Bra att du fostrar dessa lite.

#5 - Junitjej

Min favorithögtid är julen, sedan påsk och sist midsommar. Halloween firar jag inte alls.

#6 - P

Älskar midsommar! Underbar högtid! Brukar inte känna någon press på att "göra något särskilt", men älskar högtider och traditioner och tar gärna chansen att göra något lite mysigt och *speciellt*, vi brukar äta en god middag med familjen och någon god efterrätt, och ställa fram lute blommor och en liten midsommarstång på bordet, och bara liksom uppmärksamma dagen! Sedan bjuds det på något gott till efterrätt, kanske gräddtårta med jordgubbar! När äldre släktingar var i livet brukade vi bjuda hem dem på midsommarmiddag, ibland har mamma och pappa någon gammal vän förbi (ofta min gudmor t ex), nu brukar jag och min sambo fira med antingen hans eller min familj. :) Supermysigt!

#7 - P

Sen älskar jag ju jul, nyår och påsk med, och tycker halloween är roligt att uppmärksamma med en pumpa på balkongen och kanske någon läbbig halloween-middag eller lite halloweengodis till en skräckfilm... Behöver ju inte vara så jäkla överdådigt, haha?

Jul kanske jag spårat lite med pga att jag älskar julgrejer och har redan hunnit fylla flera kartonger med julsaker (kulor mm) som jag köpt, trots att vi bor i en liten tvåa pga att vi studerar och hittills aldrig firat jul i vårt hem utan enbart hos sambons eller mina föräldrar! Nåja någon gång i livet får jag kanske chansen att sätta upp min magiskt vackra julstjärna i äkta guld i toppen på en gran! Haha

Påsk är ju också härligt med alla sorters påskägg, pyssel om man vill, påskkärringar (sååå roligt när man var liten!), och god mat! Och nyår är ju himla fint, vi blir inte bjudna på några nyårsbaler utan firar stillsamt med familjen och kollar raketer och skålar i ett glas bubbel vid tolvslaget!

Haha herregud, ursäkta för lång utläggning om just MINA traditioner, förstår att ingen bryr sig men blev lite "carried away" 😂 som sagt, älskar traditioner!

#8 - P

Är både finsk och svensk också så på nationaldagarna bakar jag gärna något för att fira lite med, den finska självständighetsdagen var viktig för min mormor som varit med i kriget och i och med att jag gärna uppmärksammar den så blir det ju naturligt att även uppmärksamma den svenska :) även om nationaldagsfirande inte verkar vara en lika stor grej i Sverige generellt!

Valborg/första maj uppmärksammar min familj med! Går och kikar på brasan mm. :D trots att även brorsbarnen blivit vuxna.

Ska försöka komma på om det är något annat vi firar, även om jag inte blivit tillfrågad, haha självupptagenheten når inga gränser här 😂 återkommer om jag kommer på något 😂

#9 - Line igen

Tror inte att de räknas som högtider, men mina favoriter är Fettisdagen och Våffeldagen. Noll press och man får äta semla och våffla! :D

#10 - P

#9, I min bok är de dagarna högtider i allra högsta grad! ;)

#11 - Ajli Müller

Min favorit är nyårsafton :)