bloggkommentatorerna

Slutserverat
Tror ni era ögon när ni läser att Paow har tröttnat på Magaluf, Grabbarna grus och att jobba som gäst-bartender? Hon påstår i alla fall att hon vuxit upp och inte orkar med det längre. 

Jag tror nog kanske på det. Det är så jobbigt när man är på ett ställe och känner att man är tusen år äldre än alla andra och verkligen borde gå hem. Det är säkert inte en rimlig och konstruktiv tanke, men den drabbar oss människor av någon anledning. Paow är inte lastgammal, men hon har gjort det där så himla länge så känslan finns säkert. 

Nu är hon hemma igen. Hur länge? Var detta sista gången? 

Förresten, vad är grejen med att hon inte får betalt? Hur stod hon ut med det? Jag skulle knappt orka gå och hämta en öl åt en kompis om jag inte fick antingen betalt eller en öl själv. 

//Mia
#1 - Förvirrad

Vad fick hon inte betalt för? Var hon gäst och bara hoppade in i baren får skojs skull eller hade de ett avtal? Har de tidigare betalt henne för arbetsinsats eller för reklamen hon ger dem? Kan det vara så att hon jobbat svart och skriver så för att inte myndigheter ska granska henne om ingen skatt betalas in och man ser på bloggen att hon jobbat? Men då skulle hon väl inte ge företaget dåligt rykte på det sättet?