bloggkommentatorerna

Bloggare som ger råd
Både HanaPee och Engla har fått typ exakt samma fråga av en läsare och skriver varsitt svarsinlägg om det. Det handlar om läsare som mår dåligt och behöver hjälp. 

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om svaren. Det är svårt att ge råd när man inte vet alla omständigheter. Vet inte om jag hade blivit så peppad av om jag ska vara ärlig? Säger man att man är helt ensam så har man liksom inte en kompis att spela badminton med. Och vill man verkligen höra att det bara är att tänka positivt när allt är skit?  

Nej. 

Men är man deppig på riktigt så orkar man nog inte ens ställa frågan till en bloggare. Så de som ställt frågan kanske är helnöjda?

//Anna-Maria
(null)

Bella hos Schulman
Nu är ni såpass många som bett oss att kommentera Isabella Löwengrips medverkan i Schulman show att jag tagit mig an uppdraget. Har dock inte slutfört det.  Började lyssna när jag lagade mat, och avsnittet var såpass matigt att jag fick hämta ett block och anteckna medan jag lyssnade. Så jag blev inte klar. 

Där har ni alltså en riktig återvändarorsak: jag kommer skriva något om detta i morgon (när jag hört klart och hunnit processa...)
 
//Mia
Från Moa till Victoria
Här kommer Victoria Törnegrens förlossningsberättelse

En lättsam och rolig berättelse. Inte lika gråtig som systerns. 

Grattis!❤️

Inte heller som arbetarförfattaren Moa Martinssons smärtsamma och blodiga berättelse som faktiskt var den första förlossningsberättelsen vi fick läsa om i litteraturen. Moa visade vägen. Hade hon inte gjort det så vet vi inte var vi hade varit idag. Tack för det! 👊

//Anna-Maria
(null)