bloggkommentatorerna

Allting upprepas
Paow har skrivit ett riktigt snaskigt inlägg om varför det är slut mellan henne och Lance igen. Man älskar ju när bloggare berättar all skit som pågår bakom kulisserna, eller JAG gör det, det är därför jag läser bloggar, för att jag vill veta det privata. Dock jag har full förståelse för varför det är såpass ovanligt. Det är ju väldigt utelämnande, inte minst när det handlar om någon annan. 

Utifrån inlägget kan jag bara tycka att det känns rimligt att det tog slut, och att Paow säkert kommer må bättre i det långa loppet, även om det känns piss just nu. 

Nu ska hon istället dra till Mallorca och jobba på Grabbarna Grus i Magaluf. Hm... Det är något konstigt med Paow, för att trots att hon är med om så himla mycket grejer hela tiden, och saker snurrar så snabbt, så känns det ändå alltid som att hon återkommer till samma grejer om och om igen. Som att allt går i en cirkel. Snart är hon säkert med i Paradise Hotel igen också. 

//Mia
#1 - Emma

Tycker faktiskt synd om henne, hon verkar så fruktansvärt vilsen och verkar inte ha något filter.

#2 - Kristine

Jag undrar mest varför hon gick och gjorde tatueringen, mitt i ett av- och på-förhållande, och om hon verkligen menar att hon inte ångrar den....?

Undrar också vad Odd gjort med sin Isabella-tatuering....?

#3 - Anonym

Paow är så otroligt ung, och dessutom lite omogen för sin ålder. Ibland glömmer man hur liten hon faktiskt är. Nästan ett barn fortfarande.

#4 - Anna

Är hon inte 24-25? Inte jätteungt, hon är verkligen inget barn. Hon beter sig väldigt ungt dock.

#5 - H

Alltså det är ju inte ett uns underhållande, hon är ju inte ens särskilt ung mer. Hur länge kan man avfärda allt med *ungdom* egentligen?

Någon borde hjälpa henne att få hjälp. Hon är nog inte kapabel till att se sitt eget mönster. Hon är ju otroligt destruktiv och som ni säger så går det bara runt i cirklar. Hon verkar alltid tro att "nästa gång blir annorlunda", men det blir aldrig det, man får bara samma utfall varje gång...

#6 - Francis Dollarhyde

#2 Har hon inte tatuerat kattens namn också? Kanske inte tar så allvarligt på sina tatueringar.

#7 - Anonym

När jag var precis 23 år fyllda fick jag mitt första barn och tyckte seriöst inte ens att jag var ung. Inte gammal utan ung person absolut men inte ungdom. Nu tycker man ju att en 23-åring är otroligt ung. Märkligt det där.

#8 - G

#6, kattnamn känns ju hyfsat tryggt att tatuera in. Inte vidare laddat, inte ofta katten dumpar en.

Men nej hon tar antagligen inte jätteseriöst på sina tatueringar, hon har ju tatuerat in namnen på båda killarna hon vunnit PH med, men senare tagit bort de tatueringarna, så uppenbarligen bryr hon sig lite iaf.

Nu har hon sitt ex namn under tutten och medan hon verkar vilja ge sken av att inte bryr sig om att det bara var namnet på en tillfällig flirt så verkar hon ju ändå såpass brydd att hon plockar bort opassande tatueringar allt eftersom, och därmed framstår det ju som lite förhastat att tatuera in namnet på någon man har gjort slut med 10 ggr, när man varit ihop typ en dag sedan senaste breakupet.

Och kanske inte helt trovärdigt att påstå att man inte ångrar tatueringen mindre än en vecka senare och när förhållandet rämnat. Rätt intim plats också och kanske inget man vill ha kvar när man går in i nästa relation? Tror ju inte att hon tänkt vara ensam en alltför lång tid, och blir ju kanske rätt olustigt för Lance också att finnas förevigad under Paulinas tutte när känslorna för henne svalnat. Hade jag iaf tyckt.

Är helt enkelt rätt nyfiken på hur hon tänker och varför hon uttalar sig som hon gör. Är kanske för konservativ gör att förstå

#9 - s

Tror du menar 'utlämnande':

1. Utelämnad = något man har lämnat ute, dvs ej nämnt. “Du har utelämnat information” betyder alltså “du nämnde inte detta, du har berättat för lite”.

2. Utlämnad = något eller någon man har exponerat (så att det/den blir oskyddad). Man lämnar ut flyktingar som inte får asyl. Man lämnar ut någon som man berättar hemligheter om. “Du har utlämnat information” betyder alltså att du har sagt för mycket.

Svar: Jag vet skillnaden, jag menar utlämnande, jag skrev fel. //Mia
bloggkommentatorerna

#10 - Lotta

Tjejen behöver ju hjälp. Hon söker ju sig enbart till destruktiva killar gång på gång Lance är inget undantag

#11 - Klara

Paow är extramet omogen för sin ålder. Hon söker sig till den ena killen efter den andra.
Hon mår förmodligen väldigt dåligt och behöver med all säkerhet gå och prata med någon. Jag tycker väldigt synd om henne.