bloggkommentatorerna

Ärligare och roligare
Hannah Graaf har bytt bana i livet. Nu när hon och familjen har flyttat till Spanien så arbetar hon som mäklare. Ett "riktigt" jobb om vi ska vara såna. 

Klädmärket har hon inte längre kvar och hon behöver inte vara så äppelkäck och inspirerande längre. 

Gud vad skönt för henne tänker jag och vad rolig hon är när hon inte behöver vara "käck". 

För mig har Hannah blivit lite av en favorit att läsa nu faktiskt. 

Har ni märkt skillnaden? 

//Anna-Maria

(null)

#1 - Ullis

Har ni tänkt på att det är så många män som kommenterar positivt på Jonna jintons blogg? Hur kan det komma dig? Har aldrig sett ngt liknande! En skriver tom i vers-Form!

#2 - MD

#1 För att hon är precis sådan som killar vill att tjejer ska vara - unga vackra väna skuldsfulla skogsrån som kan strössla lite magi i killens vardag och sedan försvinna spårlöst, utan åsikter eller kroppsfunktioner. Inget ont om Jonna, bara ont om killar.

#3 - MD

*oskuldsfulla

#4 - Emma

Håller helt med dig! Men tycker själv att det är svårt att ”släppa loss” på sociala medier!

#5 - Coco

#2 Haha EXAKT!!!!

#6 - Plopp

Jag tror det beror på att hon skriver om ett liv som många av de män som kommenterar själv lever, alltså lite ensligt och naturnära med en hund. Dricker kaffe och äter skogaholmslimpa med sin granne Tage som är typ 60 bast, skuttar runt i arbetskläder och snackar loss om värmepannan hon investerat i. Eller fantiserar om att leva (inte skogaholmslimpan då kanske utan naturnära osv)

Och sen i kombination med detta är DRÖMKVINNAN enligt MDs beskrinving. En ljuv skogsälva, naturligt alltid jättevacker utan att någonsin ge sken av att bry sig om utseende (som tjejer i äventyrsfilmer, typ!) Utefter vad som syns då, givetvis har hon noggrannt komponerat in sitt utseende, sin skogsstyelade fläta och vita klänning sov i varje bild så det blir som hon vill ha det.

Fint och lite roligt att hennes Johan är en av dessa poetiska män i kommentarerna!

----
Vet för övrigt att männen diskuterats tidigare, hittade detta inlägg där de som läser svarar själva på frågan:
http://jonnajinton.se/balans-mellan-manligt-och-kvinnligt/#comments