bloggkommentatorerna

Being Bella
Just som en av våra läsare så klokt spådde igår, efter att Bella skrivit ett nostalgiskt inlägg om sin kaffebryggare som varit med i "livets alla skeden" (åtta år! Jordklotet Bella lever på snurrar tio gånger snabbare runt solen än mitt) så var det idag dags för en ny lansering!

Samarbetet med Hannah och Amanda är ingen tvål, utan en reality-såpa! Being Bella ska vara en dokumentär som följer Isabella Löwengrips dagar, i stil med Kardashian-såpan och The Office, skriver Bella. Men The Office var ju världens roligaste parodi på en dokumentär i kontorsmiljö, med världens störste skämt till chef, så det tror jag inte vi kan vänta oss. Bella svarar i kommentarerna att detta är ett nytt och modernt led i att bygga stora internationella bolag.

Det kommer bli jättespännande. Jag kommer sitta klistrad vid premiären. Bellas liv uppfyller ju lätt de krav man har på en dokumentärserie, i och med de varierande uppdragen, glamouren, de extravaganta detaljerna som staben som följer henne, samt det höga tempot. Vi får väl hoppas att någon av hennes medarbetare kommer att visa sig vara otroligt älskvärd framför kameran, för det behövs någon naturlig stjärna i den här typen av program. Det behövs en Bianca Ingrosso eller en Ullareds-Morgan, och jag tror faktiskt inte att Isabella själv är den personen. Fascinerande, absolut, och jävligt trevlig, men inte sådär charmigt tokig som går så bra hem i rutan. (Det lät säkert svinelakt nu, men faktum är att nästan INGA är såna, kolla på dokusåpor med vanlisar, det är absolut max en per säsong man minns, det är liksom Samir Badran Jr och någon till de senaste fem åren). 

Kommer ni kolla? Vad har ni för förväntningar? 

//Mia

 
#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom

Ska kolla så spännande!

#2 - Sara

Känner lite att hon står mig upp i halsen efter hennes medverkan i Schulmans podd så tror inte jag kommer titta.

#3 - Anonym

Får öronexem efter att ha lyssnat på henne i mer än tre sekunder...så nej, detta kommer jag inte se.
Sen känns hon så falsk. Tror att för att man ska kunna gå igenom rutan behöver man kännas äkta (även om det kanske är spelat).

#4 - erika

Men det roligaste i detta är ju detaljen att det ska bli lite som "the office"! Jaag vill verkligen se ett program med bella som har den riktigt tryckta awkward stämningen. Och så lite kardashian-glam på det. Det måste ju vara en miss?

Svar: Ja? Hon måste ha förväxlat det med något annat program. Ingen som vill bygga sitt företag internationellt vill ju sända ut ett program där man själv framstår som David Brent. //Mia
bloggkommentatorerna

#5 - Tove

Hängde mest upp mig på moccamastern. Hon har av nostalgiskäl inte klarat att byta ut den på dessa 8 år, trots att det finns nyare modeller, skriver hon. Varför i hela fridens namn skulle man byta ut en klassisk kvalitetskaffebryggare efter typ 4 -5 år eftersom det "finns nyare modeller"? Haha. Alltså utöver att det är onödigt osv förstår jag att man behöver assistens i hemmet om saker som fungerar bra hela tiden ska bytas ut för att det finns typ "nyare modeller" av kylskåpet.

Ang teveserien så är jag kluven....Spännande om det är en reality där det faktiskt blir lite intimt (alltså ej som i sängkammaren, utan som i lite ouppstyrd känsla då och då), men har svårt att tänka mig att Bella skulle göra en serie som inte var noggrant utformad ner på detaljnivå för att passa marknadsöfringen av henne & företagen? Men då blir den ju skittråkig och ingen kommer titta, så kanske Hannah och Amanda ser till att hon bjussar lite!

#6 - Anonym

Angående "The Office"-kopplingen så tog dom upp det i dagens avsnitt av PP3, där dom resonerande ungefär likadant som er. Dom fick sedan tag på Bella på telefon och jag tyckte hon förklarade ganska bra faktiskt. Hon menade på att man inte bara ska få se hennes glammiga privatliv utan även kontorslivet och hennes kollegor där, som kan kopplas till vissa The Office-karaktärer.
Lyssna gärna om ni har tid :)

#7 - Carro

Jag saknar verkligen en stor blogg att kunna relatera till. Visst kan de va kul att läsa Bellas blogg, men det är så mycket yta hela tiden. Ständigt. Och jag tycker att jakten på pengar är så otroligt trist.. inte bara i hennes blogg, man matas med det överallt. Ytan. Statusen. Pengar. Shopping osv. Jag tycker att det är trist.

#8 - erika

#6 ok, ska kolla om jag orkar, och fattar kanske vad hon far efter (intervjuer med anställda etc). men fortfarande?! Jobbar någon som Gareth hos Bella? Jag blir fnissig när jag tänker på det.

#9 - Lisa

Ja det var väl inte så svårt att förutspå det när hon skrev på bloggen igår att hon skulle berätta en kul nyhet idag ☺

#10 - B

Vad roligt! Ska kolla! Bella är en grym entreprenör och verkar så sprudlande härlig och driven.

#11 - Anonym

Vilken kanal ska det gå på?

#12 - Hanna Karlsson

Jag kommer inte titta då jag inte gillar realitysåpor. :-)

#13 - Jeanette

Hur ska hon göra med barnen? Hon visar inte deras ansikte i bloggen så ska hon frångå sin princip?