bloggkommentatorerna

Bella hos Schulman
Nu är ni såpass många som bett oss att kommentera Isabella Löwengrips medverkan i Schulman show att jag tagit mig an uppdraget. Har dock inte slutfört det.  Började lyssna när jag lagade mat, och avsnittet var såpass matigt att jag fick hämta ett block och anteckna medan jag lyssnade. Så jag blev inte klar. 

Där har ni alltså en riktig återvändarorsak: jag kommer skriva något om detta i morgon (när jag hört klart och hunnit processa...)
 
//Mia
#1 - Cornelia

Spännande! Jag blev både fascinerad och lite förskräckt... Hade hon inte hysteri-skrattat hela tiden hade jag nog tagit henne på allvar faktiskt :O

#2 - Blick

Jag uppfattade det inte som att hon hysteri-skrattade, hon har ju ett ganska intensivt skratt men det har hon ju alltid haft.

#3 - Cornelia

Hysteri kanske är fel gjort men det låter så tillgjort?

#4 - Blick

Jaha, tycker du? Jag tycker att hennes skratt låter som ett genuint-artigt-intervju-skratt. Du kanske tänker på att hon imellanåt "nervös-skrattar" eller skrattar på ett "detta är absurt"-vis? Eller på att hon helt enkelt har ett ganska "glättigt" skratt? Jag tror inte det ska misstas för att ej vara genuint, vissa skrattar på det sättet bara. Hon har väl alltid skrattat så?

#5 - S

Jag tror att det är ett skratt som ska markera att hon har självdistans. Hon har alltid haft någon slags strategi för att förmedla ”ja så här tokigt lever jag” samtidigt som hon blåser upp sina framgångar. Minns detta från riktigt gamla intervjuer med henne. Detta ska väl få henne att framstå som lite mer down to earth, men det känns mest väldigt uttänkt. Som det mesta i bilden hon förmedlar av sig själv (vet inte om hon tänker att det är genuint hon själv vi ser i bloggen och media eller en ”persona”?).

#6 - 🙈

Men Herregud! Får hon inte skratta hur hon vill? Vad är detta??!!

#7 - Gertrud

Undrar hur hennes barndom egentligen var? Hur var relationen med mamman? Det börjar ju låta som att det varit riktigt illa mellan dem med? :/ Fast ja, tillåts man flytta hemifrån som 14åring så står kanske inte allt rätt till..

Jag hade bilden av att relationen med mamman var bra, men iaf i bloggen hör man ju inget om hennes mamma mer heller, så hon kanske tagit avstånd? Nu nyligen skrev hon ju om Moccamastern som hon fått av sin mamma, vilket påminde mig om detta, tillsammans med pratet i Schulamans intervju samt diskussionen om huruvida hon är ett maskrosbarn eller ej.