bloggkommentatorerna

De GÖR något ihop
Man har ju tänkt att Hannah och Amanda är lite konkurrenter till Isabella Löwengrip nuförtiden, när de har börjat sälja egna skönhetsprodukter, samtidigt som de är sociala medier-folk och nätverkare. Målgruppen bör vara i stort sett den samma. Det har de säkert också funderat på och häromdagen såg jag på Mandys insta att de har något på gång. 
Sedärja! Och nu skriver Bella att hon ska träffa Hannah Widell, för de har något roligt på gång. 

Och jag kan inte komma på vad det kan vara, men alltid kul när det händer något bland influensrarna. 

//Mia
#1 - XoX

Är säkert ett jätteroligt annonssamarbete, eller att de ska intervjua varandra i varandras medier. Kan inte sova så spännande är det att få reda på vad det är!

#2 - L.Y

Men alltså vad är syftet med en sådan bild? Blir så trött på att allt måste vara så himla naket och sexualiserat hela tiden? Att bilder med uppenbart sexuellt syfte ska neutraliseras? Vad är grejen med att ha så mycket naken hud i alla sammanhang? Vad gör en ung flickas bröst på en vuxen kvinnas kanal? Blir så himla olustigt och obehagligt tycker jag. Men det är min åsikt. Vissa kanske tycker det är feministiskt och starkt, jag tänker precis tvärtom.

#3 - PP

Det är bara en liten bit av bilden, som föreställer en hela kvinnan inte bara bröstet, och tillsammans med bilden som kommer när man svajpar är till för att vara rolig, snarare än att visa upp något sensuellt. Tittar du in på hennes instagram så ser du.

Men du för väl ett generellt resonemang iofs.

#4 - Annie

Tyckte inte att bilden var kul (har varit in på insta och kollat). Det blir fokus på nakna bröstet - så Är det. Sen så har jag inte mycket för vare sig Bella eller Widellsystrarna. De är duktiga på att profitera på andra kvinnors osäkerhet. De gör allt för att tjäna så mycket pengar som möjligt.

#5 - Diana

åh vad spännande. Älskar när Isabella smider planer, alltid nått bra och kreativt på gång då :D

#6 - PP

Osäker på om du är samma person, men jag svarade på vad syftet var med bilden , vilket ju var ett skämt även om man själv inte tycker det är roligt.

#7 - Annie

PP - absolut inget illa ment åt dig! Jag förstår vad du menar. Däremot ställer jag mig skeptisk till Amandas syn på vad som är "roligt".

#8 - L.Y

Ja jag förde ett generellt resonemang, men tack för svar :) kollade in på hennes Instagram och förstår vad du menar, så denna bild var väl ett dåligt exempel på vad jag pratar om, men ja, min poäng, i 99 fall av 10, kvarstår. :)

L.Y

#9 - L.Y

Hoppsan, råkade skriva dubbla 9or 😑 9 fall av 10 skulle det givetvis stå! 🤭

#10 - PP

Jag är inte heller något stort fan av alla dessa ”poetiska” bilder som engetligen mest är porriga. alltså jag har inget emot porriga bilder men jag tycker det är störande när snusk alltid ska förklara till konst...

#11 - Ellen

Med 100% säkerhet ska de försöka sälja på folk ännu mer kläder och krämer och produkter och GLOW och inpackningar och masker och gud vet vad man inte är en fullkomligt människa om man inte har.