bloggkommentatorerna

Glad Påsk
Ja nu är det påsk. Mitt flöde svämmar över av små och stora påskkärringar och gubbar. Mina barn vill INTE klä ut sig så det blir inget av det. 

Har inte så mycket att säga idag. 

Så ni får hålla till godo med Johan Glans påskskämt

Ha en fin skärtorsdag!

//Anna-Maria

(null)

#1 - Alexandra

Vi är förvånade här hemma. Hade köpt godis men inga påskkärringar. När ska dom egentligen komma? Vet ej eftersom mina pojkar är så stora nu att dom inte klär ut sig till häxor längre.

#2 - Gobi

Så tråkigt att bo i lägenhetshus. Kommer varken påskkärringar eller halloween-gubbar(?).... Har bott på 5 olika adresser de senaste 10 åren och inte en unge kommer förbi. Får äta upp allt godis själv.... Åh nej ......

#3 - Erica

Här är den amerikanska komikern han snott materialet av https://youtu.be/xJAxRVeKnTE

#4 - Line

Jag bor i lägenhet och till min förvåning plingade det på dörren idag. Eftersom jag inte väntade besök, kikade jag i titthålet. Jag såg två barn och insåg till min förfäran att vi inte hade nåt godis hemma 🙁 Jag låtsades att jag inte var hemma och dörren förblev stängd...

#5 - Johanna

Vi bor i ett område med många barn, tyvärr bara två pling på dörren (igår), varav det ena gänget hade printat ut sina påskkort från nätet, haha! Verkar vara en utdöende tradition! Fast min dotter och hennes kompis gick en sväng... 😁 Kanske sista året, de fyller 10 i år.