bloggkommentatorerna

Kenza då
Kenza har köpt en basker och påminner oss om när hon vid bloggens start ofta klädde sig i en rosettbeprydd basker. Jag mindes precis och googlade fram en bild från förr. Minns ni också Kenza som tonåring?

 
I sökandet fann jag en gammal artikel från Metro, där 16-åriga Kenza berättar om sin framgång och sina drömmar om att arbeta med mode. Kul att läsa, såhär långt efteråt. Men inget som förvånade direkt, förutom att hon uppgav att hon bloggade från mobilen, i februari 2008. Det måste ju ha varit väldigt ovanligt på den tiden? 

Jag minns när jag var på Mallorca 2008 och fick hyra in mig en halvtimme på datorn i hotellets foajé för att kunna blogga. Vissa saker är sjukt mycket bättre nu. 

//Mia
#1 - Hanna Karlsson

Klart jag minns! Kenza var en av de första bloggarna som jag läste.

#2 - Tove

Hade inte bloggarna speciella "blogg-telefoner" som just gick att blogga från? :) Poppade upp ett vagt minne av detta...

#3 - veckomagasinet hertiginnan Anne von Porat

Hej tjejer nu har vi startat delcay.com bloggportal och skulle vilja se er som vår premium bloggare. Låter detta intressant? Vi kommer även då göra andra saker också för er så hör gärna av er.