bloggkommentatorerna

Lyckobubbla
Min önskan just nu är att vara i samma bubbla som Foki

Min verklighet just nu är att jag skulle varit på en jättestor födelsedagsfest precis just nu, men att mitt ena barn kräktes i flera timmar i natt, så jag är hemma istället. Och det andra barnet har varit hemma med feber i några dagar. De sover på mig när de är sjuka och jag stör mig på att de pratar med mig hela tiden. 

Samtidigt hos Foki: hon och hennes kille myser med sin nyfödda och längtar efter katten, som varit bortlämnad i ett par veckor för att alla ska hinna landa. I morgon kommer Baggiz hem, lagom när alla är lediga och kan ägna sig åt honom, och Foki är pirrig i magen när hon tänker på hur katten och bebin ska lära känna varandra. Hon kallar katten för sin "son". 

Åh vad jag saknar de där första veckorna med sin första bebis. Jag vet att långt ifrån alla älskar den tiden, men det gjorde jag (rättvist med tanke på att jag njöt i noll sekunder under graviditetens nio månader) och jag skulle vilja uppleva den där löjliga toklyckan igen någon gång i livet, utan att behöva få ett nytt barn. Det är min högsta önskan. 

//Mia
#1 - Alexandra

Min med. Det kanske löser sig när vi får barnbarn?

#2 - Line

Min dotter (första barnet) är fem veckor och ja, det är verkligen härligt <3

#3 - P

Min högsta önskan också och därför, 40+, försöker vi skaffa en trea. Jag har aldrig känt mig så lugn och säker i ett beslut. :)

#4 - G

Önskar att jag hade fått känna den känslan också men fick en riktigt rejäl förlossningsdepression. Gläds och avundas de som får känna den där känslan! Jag får spara mitt till barnbarnen!

#5 - ab

Bra med insikten att man inte ska skaffa fler barn bara för att man gillar bebistiden.