bloggkommentatorerna

No more shows to give?
Jäklar vad fort Mia Skäringers shower sålde slut. Så gött att en kvinnlig komiker sålde slut både Scandinavium i Göteborg och Globen i Stockholm på några minuter. ✌️

Nu hoppas jag på fler shower! 

Alex Schulman har uttalat sig väldigt negativt om Mia och Anna den senaste tiden. I båda poddarna. Jag tror att det beror på avundsjuka. Han vill också sälja ut Globen. Men han och Sigge är inte i närheten av det ännu. 

Ha en fin fredag! 😍

//Anna-Maria

(null)

#1 - Anonym

Jag tänkte också på det i intervjun med Isabella när de körde poddtombolan med frågor från mindre kända poddar och hade med en med skäringer med tillhörande spydig diss från Alex. Så himla töntig!

#2 - Sandra P

Lyssnar/ser inget med Alex och Sigge då jag tycker att de är assholes. Men älskar Mia och Anna så någon vänlig själ får gärna kort summera vad de har kritiserat.

#3 - Ida

Kanske känner de avundsjuka, men framförallt rädsla. Här kommer det två kaxiga kvinnor och skapar en podd som både är rolig och vass och som slåss om det mediala utrymmet. Helt plötsligt finns det ett alternativ till Alex och Sigge och de riskerar att tappa många fans.

#4 - Anonym

Älskar Mia och hoppas att hon kommer till oss i norra Sverige mef showen så småningom. Ang Alex så visar det än en gång hur otrevlig han är och vilken unken kvinnosyn han har.

#5 - Anonym

Känns som man är rätt trött på schulmans. Älskade sigge&alex. Längtade verkligen efter deras podd förut. Men det känns som den där härligheten de hade har börjar bytas till det där gamla Alex-bittra. Mycket skitsnack; om alla som inte passar dem. Schulmanshow har jag inte ens orkat lyssna på.

Samma med Calle, har avföljt han helt. Å Hanna å Amanda är jag också så färdig med. Nä, nu är det ann&anitha, Mia och Anna, träningspodden och Nemo möter en vän som man längtar efter. Fina genuina människor allihopa.

#6 - Camilla

Hur bra är Anns och Mias poddar? Har ej lyssnat.

#7 - Lina

Annas och Mias podd är BÄST! Schulmans orkar jag inte lyssna på längre. Men vad har de sagt om Mia??

#8 - Fia

Tror snarare han ogillar dem för att de en ynka gång gjort sig lite roliga över Hannah och Amandas löjliga instgramkonto hannahamandareport. Dom funkar ju sådär, hela Schulman-klanen, säger nån något lite negativt om någon av dem så hatar klanen sönder den personen.

#9 - Fia

Heja Mia o Anna. Den bästa podden av dem alla!! Schulmans haha har inte dem gjort sitt?

#10 - A

Jag lyssnar och ser inte heller på något med Schulmans då jag inte vill stötta dem. Kan nån berätta vad det är han har sagt?

#11 - Josefin

Vad var det för uttalande?
Jag orkar inte lyssna igenom podden!

#12 - A-M

Alex har sagt att han tycker att de är oäkta och att de spelar en roll i podden. Att han absolut inte kan lyssna på dem. När han intervjuade Isabella Löwengrip spelades det upp ett ljudklipp där Mia Skäringer sa något och då gav han Anna Mannheimer en avhyvling, när det inte ens var hennes röst. Han gillar dem inte av en oklar anledning. Sigge har inte sagt något dumt.

#13 - Hulda Frun

Oäkta, ja det var ju sannerligen inte rätt person att säga så om någon annan, särskilt inte då så många i hans egen krets väl kan ses om mycket mer oäkta. Anna och Mia håller ju inte på och kränger skitprodukter till höger och vänster, bara som exempel. Nä, det gör säkert jätteont att Mia lyckas sälja ut Globen, good for her!!