bloggkommentatorerna

Rösta på Felix
Jag brukar kolla på mello för att hänga med i populärkulturen. Det är ändå ett av mina största intressen. Jag brukar sällan ha favoritlåtar. 

Men i år!

Felix Sandman. Allt är bra med honom. Låten, looken. Looken, låten. Ja typ det.😍😂

Hans outfit är så snygg, frisyren, skorna, smyckena. Låten är grymt bra. Både melodi och text. 

Idag när jag tränade styrketräning kom jag på varför jag älskar låten. Det är något med pianot, älskar pianomusik, och att det hade varit en grym konståkningslåt att åka till. 

Så nu önskar jag mig en tom ishall, mysbelysning och Felix Sandman på repeat. Sen åker jag tills jag svimmar. ⛸

Förstår någon vad jag menar?

Amanda Schulman är lite inne på mitt spår. 

//Anna-Maria
(null)

#1 - Alexandra

Åh hå. Själv är jag sååå lättad över att mina barn inte vill titta på mello. Hehe..

#2 - Andersson

Tyckte de flesta var ok, ovanligt nog, de enda jag verkligen inte tyckte om var Mendez, pga så smaklöst nummer med en sliskig gubbe och massa unga tjejer i trosor kvittrandes runtomkring honom, vara sång typ gick ut på att leva livet innebar att festa med dessa flickor som hade kunnat vara hans barn, samt Benjamin Ingrosso då.... :) Tycker han påminner väldigt mycket om Justin Timberlake, det är väl förvisso en komplimang, för han är ju också duktig, framgångsrik och hyllad av typ alla(?), men jag personligen klarar inte av Justins, och således inte heller Benjamins, sätt att sjunga på. Det blev noll hjärtröster till dessa två herrar, men det verkar ju iaf inte Benjamin lidit speciellt mycket av. Var inte så förtjust i hans nummer heller. Grym dansare, absolut, men inte min kopp te.

Vill inte förringa att han var jätteduktig, bara inte min smak.

Nej just det, Samir och Viktor fick inte heller något hjärta, om man inte är typ 14 år och kär i en eller båda så vet jag inte riktigt vad som skulle kunna tilltala med dessa två.

Alla andra bidrag fick iaf minst två hjärtröster. Har varit riktigt slampig med dem idag. Haha.

Favvosarna var Felix (pga så liten och rar, och ändå duktig, tills hans jättepinsamma uppträdande när Benjamin vann? Cringe!!! Tar tillbaka allt jag sagt innan liksom!), Och tjejen i gult, Margaret(?)! Kul! Även Renaida(?)s låt var rätt bra. Ingen av dessa tjejer kunde ju sjunga särskilt vackert, men tänkte att lite autotune på det så kommer det låta kanon i radion! Smack bah! 👌

Sen fick vissa pity-röster för de verkade så rara och blyga, eller gjorde *tappra försök*, trots att de ej kanske var på Eurovision-nivå. Tex. Rara rapparen som jag ville adoptera, Martin, John(inte min smak av låt alls), Mariette, Jessica. Och Rolandz för att det hade varit underhållande att skicka till Europa.


Gud vad tragiskt att jag skrev en såhär lång kommentar om detta. Fattar att ingen bryr sig. Haha.

#3 - Hmm

@Andersson: <3

#4 - Anna

Till nr 2:

Vad gjorde Felix som var cringe när Benjamin vann?

#5 - Hanna Karlsson

Jag är tvärtom, jag gillade verkligen inte hans låt.

#6 - Elina

Det kan väl inte bara vara jag som tycker Felix Sandmans uppträdande var en total kopia av förra årets ESC-vinnare Portugal? Hans look, både kläderna och frisyren, hans rörelser med armarna, den lite 40-taliska musiken... Jag för min del hade tyckt det vore pinsamt om Sverige skickat Felix. Jag har svårt att uppskatta en kopia.