bloggkommentatorerna

Snart kommer Zelda
Det verkar (värkar!) som att det kanske har dragit igång för Foki nu. Hon har oregelbundna värkar, som gör ont, men inte jätteont. Hoppas att förlossningen är på gång nu, och att hon kanske till och med har åkt in och rent av fött sin bebis. Hon är nog redo, så som hon har hunnit förbereda för hur katten ska skämmas bort vid ankomsten. 
 


Vid vårt möte med Foki 2011 kändes hon så himla ung, även om hon redan då var framgångsrik bloggare och företagare. Nu är hon på gång att bli mamma!

//Mia
 
#1 - Sara

Vilka är de andra ni posar med på bilden? Känner inte igen?

#2 - Anonym

#1 Från vänster Mia, Anna-Maria, Isabella Löwengrip, Tyra, Foki, Tyra och en random snubbe som jobbade med programmet.

#3 - Carro Blomqvist

Spännande, följer inte Foki längre men så kul att hon ska bli mamma!

Fråga, skriver ni aldrig om Therese Lindgren? De pågår ju en rätt het debatt hos henne just nu bland kommentarerna kring botox, psykisk ohälsa och vegangrejen. Rätt intressant tycker jag i alla fall hur man jobbar kring psykisk ohälsa och djurrätt samtidigt som man sprutar in Botox. Inget påhopp alls från min sida utan det är en intressant diskussion liksom du är bra som du är och sen använder man själv skönhetsingrepp.

#4 - Hanna Karlsson

Åh så spännande! :-)

#5 - G

Vad är historien bakom namnet? Har det någon koppling till spelet som man osökt kommer att tänka på? :)

#6 - G

Vad är historien bakom namnet? Har det någon koppling till spelet som man osökt kommer att tänka på? :)

#7 - Link

De har valt namnet Zelda för att de älskar Nintendo, jepp :)

#8 - Josefine

Från en annan nintendonörd, älskar att du kallar dig Link i en kommentar om Zelda

#9 - G

Haha, ok Link, har svårt att tyda om du gör dig lustig eller menar allvar :P det vore inte första gången någon hade gjort hade det, Robin Williams t ex.

Det vore väl inte konstigare än om hon döpt dottern till typ Kitty efter hello Kitty, och ingen hade ju varit förvånad om hon gjort det.

#10 - Rebecka

Psst, nu har hon kommit!

#11 - Anonym

Har inte läst Fokis blogg innan men gick in där nu och tittade. Gud Vad den inte är min kopp te. Bara jag som upplever texten (henne) som otroligt poserande och wanna be perfect? Kan nog inte säga så mycket då jag bara läst några inlägg men det var odrägligt alltså...

#12 - Pia

Svar till kommentaren ovan: Jag upplever att hennes blogg är mycket mysigare och trevligare nu. Hon har aldrig varit så personlig och visar att hon faktiskt är mänsklig och sårbar många gånger. Upplever dock att hennes blogg var inget för mig för något år sen. Men nu kan inte jag sluta läsa bloggen! Är nog en av hennes äldre läsare (38 år).