bloggkommentatorerna

Uppfriskande
Malin Wollin tycks vara den enda poddaren/bloggaren/influencern som inte är sponsrad av appen Kry. Och SOM hon inte är sponsrad! Där avskräckte hon nog en del potentiella patienter. 

Egentligen tycker jag att det är ganska onödigt när någon med en massa följare berättar om EN dålig erfarenhet hen har av ett företag och på så sätt riskerar att sänka någons verk på grund av en oemotsagd tabbe, MEN eftersom jag det senaste året har hört minst hundra podinslag, levererade av folk vars åsikter jag är intresserad av, som avlönat tokhyllar just den här tjänsten så måste jag säga att en sågning piggar upp. 

//Mia
#1 - Alexandra

Skulle också vara en modern morsa i framkant och laddade ner den där appen. Samma procedur. Hon skickade oss omgående till vårdcentralen, väl där undrade dom varför vi kommit dit. Jag sa som det var, att Kry hade sagt åt oss. Då suckade den äldre läkaren djupt och sa "nästa gång kan du väl ringa 1177 istället?" Det kommer jag nog göra, men jag gillar att möjligheten att träffa en psykolog via Kry finns! Så bra med tanke på dom långa vårdköerna till psykiatrin!

#2 - Francis Dollarhyde

"Jag har redan den första prototypen av läkarappen, nämligen en kompis till en kompis som är läkare. Jag har sms:at honom om allt från bölder till kvinnoproblem. Kanhända tycker han att det är besvärande, men han är ST-läkare, jag tänker att han vill lära sig. Jag tänker att han kanske får kunskap av mig som han inte fått annars. Jag tänker att jag räddar liv. Ja, så väljer jag att se på saken."

Känns det inte lite som att den här stackars människan borde tycka att hon är jättejobbig?

#3 - Josefina

Alexandra: jag har istället samma erfarenheter, fast av 1177. De säger åk in nu!! Och på barnakuten suckar de. Har allt för många dåliga erfarenheter av 1177, de känns ofta rent okunniga. Har slutat ringa dem för länge sen. Jag har däremot goda erfarenheter av Kry och jag gillar att det är en läkare man får prata med. Har som tur är inte stött på samma läkare som Malin 😄

#4 - XoX

#2 jag är 100% säker på att det var exakt det som Malin menade när hon skrev så, att hon är skitjobbig och vet om det. Jag tror faktiskt inte hon frågar privat så mycket -egentligen - men hon överdrev sitt beteende för komisk effekt.

#5 - Jeanette

Har ens dessa influencer varit sjuka och behövt använda Kry-appen??

#6 - hanna

Tycker att det är lite skrämmande hur sjukt stor marknadsbudget läkarapparna måste ha, när man hör hur landstingen där appföretagen är registrerade utarmas på pengar...

#7 - Katja

Word Hanna!