bloggkommentatorerna

Jenny i Japan
Jennys matblogg är i Japan och skriver reserapport därifrån. Jag tänker att alla matbloggare är sådär fantastiskt positiva och tar seden dit de kommer. Att de äter allt de kommer över i matväg och ju konstigare mat desto bättre. Men inte Jenny inte. Kanske därför hennes matblogg är så stor? Folk vill inte ha för mycket konstigt. 

I alla fall. 

Hon åker till Japan på matresa men gillar inte sushi, har svårt för att äta med pinnar, smiter tidigare från japansk underhållning för att det är too much och de beställer in mat som hade kunnat finnas på vilket Svenssonbord som helst en fredagsmyskväll. Kyckling med sås och pommes. Men som Jenny skriver. Det är svårt att få tag i en meny på engelska i Japan. En dag fick de gå jättelänge för att hitta någon. 

//Anna-Maria

(null)

#1 - Ida

Hahaha veckans absolut roligaste! Skrattar ihjäl mig.

#2 - Anonym

Vem har sagt att hon åker på matresa? Hon är väl där på semester med sin tonårsdotter.

#3 - hanna

Hahahah instämmer med Ida, vad kul detta var. Både ert och Jennys inlägg. (Men vad avis jag blir, jag hade sååå gärna tagit hennes plats och gått all in på den japanska maten)

#4 - Stina

Det är omöjligt att beställa mat på japanska om man inte kan språket. 😂 Jag hade nog också letat efter engelska menyer. Antar att hon menar att de var översatta ;) och inte engelsk mat.
Vill gärna till Tokyo efter hennes reseberättelse.

#5 - Anonym

Hahaha!