bloggkommentatorerna

Elsas våning
Det tjatas så mycket om Blondinbellas priviligerade bakgrund (kan i och för sig bero på att hennes egen version ändrats flera gånger) så man glömmer bort hur gött många andra influencers också har haft det. 

Elsa Billgren visar upp lägenheten hon och hennes familj bodde i när de hade flyttat till Stockholm. Elsa växte alltså upp i en fantastisk våning på Grev Turegatan, och från sitt fönster brukade hon roa sig med att spionera på Carl Bildt som bodde mittemot. Helt vanligt. Normalt. 

Älskade det inlägget. Hade med glädje läst liknande inlägg från varenda bloggare, men det är ju inte så ofta att ens barndomshem ligger ute till försäljning. 

//Mia
A star is born
Okej. Man ska tydligen gå på filmen "A star is born" nu. Jag blir sugen för det verkar vara min typ av film med en sån där underbar förtrollande kärlek. Folk storgråter och blir som tonåringar när de ser filmen och hör musiken. Jag hörde Alex Schulman berätta att Amanda och Charlie hade blivit helt till sig av den och kom hem med tårarna rinnande nerför kinderna. 

Är det sant? Är den så bra? 

Ni som har sett den. Berätta!

//Anna-Maria

(null)


Skammen vid kassan
Annika Leone frågar om fler än hon tycker det är jobbigt att köpa "pinsamma" saker? Hon har själv köpt glidmedel, laxermedel och alvedon på apoteket och var rädd att de ska tänka på analsex, så hon lade till lite plackers för att förvilla personalen. 

Eh, ja, det är jättepinsamt. Tack och lov för internethandel, säger jag, för det där är helt otänkbart för mig. Måste vara tiotusen gånger värre om man är känd, för då minns ju folk på ett annat sätt. 

"Folk tänker inte ens på vad andra gör", säger vissa för att lugna sig, men folk tänker ju jättemycket på vad andra gör! Händer det en pinsam grej på en buss eller i en annan folksamling så berättar alla det för sina vänner, eller i en podcast. Just apotekspersonal är väl med om en del och reagerar såklart inte på varenda hemorojdsalva som säljs, men vissa inköpslistor lockar garanterat till skratt där också. 

Jag tycker att det borde vara såhär på apoteket: 
 
 
En kassa inspirerad av en klassisk biktstol. Där inne sitter farmaceuten och slår in varorna i kassan, och utanför gallret står man skyddad men ändå lite skamsen. Och sen får man allt sitt lavemang och maskmedel i en diskret påse och kan avlägsna sig utan att möta någons blick. 

//Mia