bloggkommentatorerna

A star is born
Okej. Man ska tydligen gå på filmen "A star is born" nu. Jag blir sugen för det verkar vara min typ av film med en sån där underbar förtrollande kärlek. Folk storgråter och blir som tonåringar när de ser filmen och hör musiken. Jag hörde Alex Schulman berätta att Amanda och Charlie hade blivit helt till sig av den och kom hem med tårarna rinnande nerför kinderna. 

Är det sant? Är den så bra? 

Ni som har sett den. Berätta!

//Anna-Maria

(null)


#1 - Egon

Jaaaaaa, den är SÅÅÅ bra!!!! Seeeee deeeen NU!!!!!

#2 - A

Ja, ni ska verkligen se den. Men sänk förväntningarna rejält och läs inget mer om den.

#3 - Lisen

Ja, jag tyckte det var en mycket bra film. Gripande, kändes ärlig, och sorglig.... tänker på den dagligen fortfarande efter en vecka.

#4 - Bella

Jag ska se den nästa måndag, snacka om hypad film!

#5 - Anonym

Uuh, näe, inget för mig personligen. Generisk Hollywod-film. Alkad man, tjej som inte inser hur fantastisk hon är förrän en man säger det till henne typ. Lite förenklat men ja. Men alla gillar den så kanske är jag som är knäpp. Näe, jag vill att minst en person ska mördas brutalt om jag ska orka engagera mig ;)

#6 - Susanna

Bästa filmen! Den går under huden...

#7 - Erika

Jag grät och jag gråter typ aldrig offentligt, den tog mig med storm. Jag hade lyssnat på soundtracket innan och tyckte inte att musiken var speciell, men i biosalongen kändes det helt annorlunda. Även min sambo som inte brukar gilla den typen av film tyckte att den var bra.

#8 - Camilla

Sämst. Bad om ursäkt till min sambo för att jag tagit med honom på den.
Ingenting man inte redan sett förut, efter 5 minuter förstod man hela handlingen.

#9 - Sydney

Den är riktigt bra att se på bio - musikscenerna är väldigt bra filmade och känns superlevande, storyn är helt OK, och alla inblandade gör bra insatser tillsammans. Det finns absolut små brister här och där, men den är riktigt bra på att gripa tag i en och jag har tänkt på den flera gånger långt efteråt. Soundtracket är bra, och jag går fortfarande en månad senare och funderar på att se om den på bio. Rekommenderas. :)

#10 - Britta

Har man inte sett denna film förr??? Alltså det finns så många med kust denna story. Coyote Ugly och den där med Christina Aguilera tex... Jag är skeptisk. Men jag hatade Lalaland..

#11 - C

Ni som tycker att den är bra, vad gillar ni för filmer i övrigt?

Har en kompis som rekommenderade den, men typ alla serier hon någon rekommenderar är fan sämst, så jag är riktigt skeptisk till filmen...

#12 - wigwag

Har inte sett den men har man sett "Dimmornas bro" så här man sett originalet till alla uppföljare i genren. Inklusive "Titanic". Dramatik i kombination med olycklig eller omöjlig kärlek som övervinner allt men ändå inte och slutar i tragik. Kanske nåt för dig också.

#13 - Alina

Fast man storgråter inte för att det är en så underbart förtrollande kärlek - utan för att det är en sjukt sorglig film. Men den är fortfarande jättebra - och kommer säkerligen vinna en massa priser. Tror dock den ska ses på bio, då blir nog scenerna där de uppträder mäktigare. Och alltså, nån som inte sett filmen jämför den med Titanic..? Eh..? Näe. Det enda jag känner mig lite missnöjd med är att det gick lite väl snabbt i slutet av filmen.

#14 - Linnea

Det är över tre veckor sen jag såg den och jag tänker fortfarande på den varje dag. Jag blev helt såld på Gaga och Bradleys kemi, är den som är magisk. Själva storyn är ju som sagt inget nytt. Dock visste jag ingenting om filmen innan så hade noll förväntningar och då blev det en extremt positiv överraskning. Jag var tvungen att åka hem och ta en Ipren och lägga mig efteråt för hade suttit så på spänn i två timmar, hehe. Kan bero på att Bradley är snyggaste skådisen i mitt tycke också..

#15 - A-M

#14 ❤️Älskar din kommentar. Jag tror att jag kommer känna likadant när jag ser den.

#16 - Anonym

Hade bunkrat upp med näsdukar men fällde inte en tår, och då brukar jag gråta för minsta lilla. Filmen är ju en re-make på en re-make så det kanske är därför den känns bekant?
Gillar dock att Bradley sjunger!

#17 - Therese

Den är riktigt, riktigt bra!

#18 - Signe

Den är helt okej bra, med vissa bra låtar och bra skådespeleri. Men framför allt är den så otroligt sorglig. Helt sjukt att de får göra så sorgliga filmer...

#19 - M

Den kunde varit bra om inte Bradley Cooper haft fingrarna i varenda jäkla syltburk i den, känns det som. Fokus är bara på hans karaktär, Gagas handlingar motiveras aldrig och man ser ingen karaktärsutveckling för henne. Allt hon får göra är en reaktion på honom/hans handlingar. Jag saknar verkligen motiv och agens för henne. Man får verkligen inget av det!

Jo fantastisk sång och skådespel. Ja, jag grät floder men jag avskydde det pga var så obvious att de verkligen spelade på alla strängar för att locka fram det.

Förstår inte hur den kan vara så hajpad och poppis. Men såklart, sunkig och trasig (men snygg) man i centrum som hjälper ung kvinna. Seen it before.


#20 - Lis

Riktigt bra. Även om man sett liknande förut så är detta en modern story. Cooper och Gaga är så bra i sina roller. Bara det att han inte är sångare och hon egentligen inte är skådis gör det hela ännu bättre.
Man känner deras kemi från bioduken. Filmen strålar helt enkelt. Sen sjunger dom båda så bra!