bloggkommentatorerna

Babyinstagram
Lunabelle Lundell, Jocke och Jonnas barn, fick ett instagramkonto i sitt egna namn. Med över 70000 följare så stängdes kontot @lunabellelundell ner. Väldigt impulsivt gjort av föräldrarna. Det här är nog inte det sista vi har sett av Lunabelle och inte av föräldrarnas impulsivitet heller. 

//Anna-Maria

(null)#1 - Bella

Tycker det är lite konstigt att det första man gör är att skapa ett instakonto åt barnet men dom är ju inte ensama om att göra så, flera andra kändisar har också gjort så. Är kanske ett sätt att få grejer sponsrade åt barnet? (För att vara lite cynisk😛)

#2 - Anonym

Vad sliten Jonna ser ut. Tycker synd om henne, hoppas Jocke avlastar som han ska!

Svar: Hon ser ju jätteglad ut! Det är fint att se med tanke på hur dåligt hon mådde för en vecka sedan när hon låg på psyk. Hon har varken sminkat sig eller fixat håret, och då ser hon väl ut ungefär sådär? Med tanke på att hon fött barn i veckan så är det fullt normalt att inte vara tillpiffad dygnet runt. Jag tycker att Jonna är en härlig motvikt till alla influencers som aldrig visar sig utan smink och retusch.
//Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Jessica

Vilken onödig kommentar om någons utseende strax efter att denna fött barn och innan det legat inne på psyk pga dåligt mående. Klart inte piffigt utseende är prio då.

#4 - Karin

Hon ser ut som en lycklig nybliven mamma. Superfin!

#5 - Sofie

Ja hon ser ut att vara lycklig! Sliten är en ju oftast i början (och även 5 år senare för min del) pga sömnbrist, hormoner och varm blöja från naveln till nacken pga avslag.

#6 - Anonym

Jag tycker hon ser sjukt sliten ut. Själv hade jag varken blöja, sömnbrist, hormonkaos eller sliten look efter att jag fött barn :)

#7 - Tove

Jag tycker hon lyser av lycka på alla bilder och i synnerhet i slutet av sin förlossningsvideo. Det är inte alla som har den förmånen, att bli så glada omedelbart av sin baby och av att graviditeten är över! Unnar verkligen Jonna att första tiden verkar ha landat väl känslomässigt hos henne, efter hennes tuffa mående under graviditeten. Och dessutom säger hon ju själv att hon är lycklig nu (till skillnad från för en vecka sen...) så varför bekymra sig om hennes utseende.

Varför man säger om en annan människa att denne ser sliten ut förstår jag inte alls, oavsett hur piffig man själv var efter sin förlossning.

#8 - Sanna

Jonna ser lycklig och fin ut!
Du/ni anonyma trasiga inombords som presenterar er icke önskvärda ”ärlighet” om andra människor enbart för att såra människor: DRA ÅT H-E!!!

#9 - Hannah

Tycker mest det är intressant att de valt samma namn på barnet som Natascha Peyres dotter?