bloggkommentatorerna

Borgerligt bröllop
Förra året var jag på ett bröllop där jag inte kände så många. Brudparet hade varsitt karaktäristiskt bett. En hade glugg mellan framtänderna och den andra hade överbett. Mitt knep för att konversera med släktingarna på bröllopet var därför att identifiera tändernas ställning och säga: "och du är alltså brudens..?" varpå den tilltalade kunde svara: "moster" eller liknande. 
 
Nu har inte Carolina Gynning fått publicera några bilder från Dominika Peczynski och Anders Borgs bröllop, så därför börjar man ju fantisera. Mina fördomsfulla sinnen fantiserar om hur det umgänget gick till den där kvällen. "Medlem i ett konservativt parti eller i en exhibitionistisk eurodancegrupp?" Borde vara lätt att avgöra, tänker man ju!

Men nu inför inlägget så googlade jag "exhibitionism" för att vara säker på att definitionen var rätt, och då upptäckte jag att Wikipeida beskriver det som en drift att visa sitt könsorgan. Då är ju den ledtråden   värdelös. 

//Mia

#1 - Lisa

Mohahaha:)

#2 - Ella

Haha! Hahaha!

#3 - Melinda

Garvar ihjäl mig åt avslutande stycket, applåder till dig Mia! :D :D :D

#4 - Lina

Hahahahahahah bästa kommentaren! Spot on!

#5 - Hahah

Hahah men kul att gå in och läsa om att det folk tänkte på på ens bröllopsdag var att man hade överbett... hahah. Dör. Du kommer inte vara bjuden till mitt bröllop Mia (förstår att du inte kommer gråta över det direkt), är alldeles för neurotisk över mitt utseende för det hahah, hade antagligen fått gå i terapi för att komma över ett inlägg likt detta om mig och mitt bröllop. Haha hej mespropp här! :D Tycker dock det var lite småroligt..... för att det handlade om andra....... Hej elak människa också.

Svar: Du behöver inte oroa dig, ingen kommer känna igen sig, det var maskerade exempel. :)//Mia
bloggkommentatorerna

#6 - Ida

Haha så himla bra slutstycke!

#7 - Johanna

Det här var ett av bloggens bästa inlägg någonsin! Ni borde ge ut en best of-bok.

#8 - Hahah

Haha det var väl bra iaf 😂😂😂 fick ont i magen o deras vägnar 😂 eller så var det pga allt garv. 😵

#9 - Emma

🤣🤣🤣

#10 - Emma

Hahaha!!