bloggkommentatorerna

Hälsningar från höstlovet
Katrin började med att häromdagen vråla om att USA är ett värdelöst land eftersom de inte kan vara lite mer flexibla med längdgränserna på surfingattraktionen hon ville att Ringo skulle åka på. Hon intygade att hon hade försökt med ALLA knep, och att hon brukar vara BRA. Nu hatar hon landet. 

Två dagar senare kommer Blondinbella som tvåa på bollen och börjar döma ut Dubai för att Sally inte fick åka något hon var en halv centimeter för kort för, TROTS att Bella lovar att hon kan muta vem som helst i vanliga fall. Jag är så glad att jag slapp se den scenen, då Bella tokflinande försökte smussla över en sedel till attraktionsskötaren för att genast bli avvisad. Det stela leendet som desperat försökt se oberört ut hade fått min sociala fobi att skena. 

Alla föräldrar blir arga och ledsna för sina barns skull när de blir avvisade efter en lång kö, men jag visste inte att det nya var att skryta om att man brukar kunna överlista systemet. Konstigt förresten att det nya är att erkänna att det inte alltid funkar? Men jag har ju å andra sidan inte TRE case att bevisa trenden med, så det är kanske inte en trend, det kanske är en avvikelse. 

//Mia
#1 - Marie

Undrar varför dessa ”fantastiska” morsor bryr sig om klimatet och sina barns framtid.

#2 - 🤔🤔🤔

Men varför vill man att ens barn ska åka en attraktion som hen är för kort för? Längdgränsen är ju satt av en anledning - barnets säkerhet.

Svar: Jag svarar för mig själv: jag fattar att säkerhetsgränsen har en marginal som är betydligt större än en halv centimeter och därför skulle jag enbart bli tacksam om personalen såg mellan fingrarna på den halvcentimetern.

Men jag fattar att man måste sätta en gräns, skulle självklart inte gapa och muta och skämma ut mig.

//Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Marie

-inte bryr sig om klimatet

#4 - Lisa

Smart föräldraknep, verkligen. Istället för att ta konflikten med barnet om att hen är för liten för att åka, kan man lätt skylla på den dumma biljettkontrollanten (eller ännu hellre hela jäkla landet!) och framstå som en snäll och god förälder när man egentligen beter sig som en bortskämd femåring själv.

#5 - Grit

Jag antar att Isabella ville skapa lite buzz i kommentarerna men på allvar, muta sig fram? Det låter både bortskämt och ignorant. Är det verkligen något hon vill förknippas med? Mutar hon sig fram i arbetslivet också? Dessutom, som flera redan har kommenterat, finns ju längdregeln för barnets säkerhet.

#6 - Tove

Tycker hon brukar väva in provokation någorlunda diskret men just den där meningen kändes ju som en stor, blinkande kommentarsuppretare!

skäms så av tanken på att försöka muta någon. Usch det är ju till och med pinsamt i en spelfilm.

Också alltid lite otrevligt att sura på personal för något som de själv uppenbarligen inte råder över.

Svar: Men hela hennes blogg har förskjutits mot att bli mer och mer lyxig, världsvan och speciell, och fortsätter den utvecklingen tillräckligt länge så blir det en parodi och där tycker jag det hamnade i och med den meningen. Jag tycker det är jättekul att läsa. Det finns tillräckligt många bloggar som bygger på igenkänning så en och annan kan gott handla om något annat.
//Mia
bloggkommentatorerna

#7 - Malin

#5 men exakt! Klart hon vill provocera, men om man nu ska vara en förebild och Sveriges mäktigaste affärskvinna så kanske man inte vill bli sammankopplad med att man brukar muta. Speciellt inte när man ÄR sitt varumärke. Ja hon får många klick och kommentarer just nu, men vad ger det för långsiktiga konsekvenser? Sjönk bara ännu mer i mina ögon.

#8 - C

#5 hon mutade sig till en första vinst till Sally på Gröna Lund i somras också.

#9 - Sara

C - nej hon mutade inte till sig vinsten, hon köpte vinsten vilket vem som helst kan göra. Grönan har så att man för en viss summa kan köpa högsta vinsten

#10 - Anonym

#4 eller hur? När jag jobbade på nöjespark i min ungdom så hände det fler än en gång att någon förälder sa till ett gråtande, besviket barn "det är HON som inte låter dig åka inte jag"! Jaja, det är inte en fras som jag kommer använda mig av nu när jag är förälder :)

#11 - Betty

Men att ni går på detta. Det är ju SÅ uppenbart att det är skrivet för att provocera och alla reagerar därefter ...

#12 - En annan anonym

Betty: Jag fattar inte heller hur någon kan uppröras över det Bella skriver längre. Hon vet exakt vad hon skriver och gör det av en anledning.. Hur kan folk vara så dumma undrar jag.

#13 - wigwag

Det är mycket enkelt att "överlista"systemet. Man frågar först innan man ställer sig i kö med sin kotte. I Dubai kan jag även tänka mig en diskret muta till karusellmaskinisten medan karusellen är igång och ingen kö ännu hunnit bildas. Osmart och osmidig agerande av BB vilket hennes lilla fått lida för.

#14 - Anonym

Tänker på Liv Strömqvists prata i Lilla Drevet. "Hyscha en influencer". Kändes relevant när jag läste detta.

#15 - Anonym

Fattar inte varför BB vill provocera? Tycker bara det är korkar. Det visar sig ju att det går bättre utan. Skulle tro det går mkt bättre för ex Bianca ingrosso.

#16 - Anonym

Förkastligt, men självklart provokationer! Att Ringo kallar Katrin för just Katrin var också lite.. speciellt..