bloggkommentatorerna

Klargörande
Om ni är intresserade av vad som hänt när Blondinbella skrev att livet förvandlats till en mardröm så kan ni läsa den här artikeln i Expressen, för den är väldigt informativ. Bella och hennes team kastar exet under bussen och Bella själv påstår att han aldrig någonsin kan komma tillbaka till Sverige igen, med tanke på alla skulder han har efter att ha förlorat tiotals miljoner i spekulation. Bellas livvakt har valt att uttala sig om att exet förlorat alla pengar han förvaltat åt andra. 

Mycket information får man alltså, mycket mer än vad jag hade väntat mig om det hade gällt någon annan kändis partner. 

Men jag har ändå jättemycket frågor. Bella säger att han har haft ett rykte om att vara landets bästa trader. Han har haft bolag sedan i september och redan satt sig i sådan skit att han måste fly landet för all framtid. Hon säger också att han har ljugit om sin identitet och grundlurat henne, och jag undrar på vilket sätt. Att han förlorat en massa pengar på kort tid betyder ju inte nödvändigtvis att han har ljugit om sin identitet, men det kanske är mer bakom ytan?

Vad är det för människor han har förvaltat pengar åt, som inte drar sig för att hota småbarn med kidnappning? Jag förstår att det är bäst att ta avstånd från det här, och det är väl det enda Bella kan göra i nuläget. 

//Mia
#1 - Em

Jag undrar om stalkern har något att göra med det hela?

#2 - Harmagedon

Shit! Var det sånt här ni menade med ”när livet blir till film”?

Kan sånt här ens sluta lyckligt?

#3 - Bella

Fy sjutton vilken hemsk sits för båda😐

#4 - Indira

Hon kommer bre på ordentligt nu för att framstå som helt oskyldig. Så klart. Men jag undrar jag... För mindre än två år sedan skrev hon om hur hon kanske inte skulle ha råd med huset när Odd flyttade. Och för bara 3 månader sedan köpte hon en lyxvilla för nästan 30 mille? Vi vet alla att hennes bolag inte har ökat särskilt mycket i vinst så där har nog exet ett finger med i spelet. När en ung person så snabbt får tag på stora mängder pengar så är någonting skumt och det vet väl Bella som hållt på med affärer i flera år?
Jag tror de har trissat upp varandra rejält båda två. Bella har känt sig tvungen att fixa bröst, smink, hår, klackar medan exet behövde flasha med ett fett bankkonto för att få henne på fall. :/
Det är dock en väldigt tragisk situation så klart, särskilt för Odd och barnen som inte valde exet i sitt liv...

#5 - Frida

#4 Vet du Indira,

du påminner lite om tanten på min mormors gata! Den tanten älskar att gotta sig i andras olyckor, spekulera ihop egna små berättelser kring andra människor och drar egna slutsatser. Lite småelak sådär. Faktum är att ni påminner ganska mycket om varandra! En klassisk skvallertant med andra ord. Det går att problematisera utan att vara elak :)

#6 - Indira

Frida: Spekulationer, åsikter och skvaller är väl precis vad BK och Bloggbevakning finns till för? Man går in här just för att läsa om någon annans liv. Och faktiskt prata om det med andra. Du kanske skulle titta på Sjunde himlen istället för att hänga här, om du tycker min åsikt är så chockerande. ;)

#7 - Eva

Supertrist inlägg detta, snälla ta ner det Tycker mycket om er just för att ni inte driver på skvaller men till detta inlägg är det bara nättroll som kan kommentera instämmande och komma med oseriösa påhopp.. Otroligt tragiskt för Isabella och hennes familj, kan inte ens föreställa mig vad de går igenom

Svar: Jag står för det inlägget och tänker inte ta bort det för att det riskerar att dra till sig spekulativa kommentarer. Inte minst med tanke på Bellas egna inlägg, nu senast detta: https://www.isabellalowengrip.se/2018/11/26/pa-en-annan-plats/ och ett omodererat kommentarsfält hos henne. Hon verkar faktiskt inte ha något emot att det kommenteras, hon har väl viktigare saker att tänka på.

Jag håller med om att det är tragiskt och känner med henne. Låter som en vidrig mardröm hon och hennes barn har hamnat i.
//Mia
bloggkommentatorerna

#8 - Elin

Jag tror såhär: han var någon medioker vanlig mäklarperson som gillade aktier och typ var ganska bra på det han gjorde. Alltså kunde göra bra klipp och så. Sedan träffade han bb och då kände han två saker: 1) han skulle kunna dra nytta av hennes varumärke 2) han måste steppa upp sin livsstil för att hon skulle vilja honom. Där och då blev han desperat i sina försök att matcha henne och gjorde farliga investeringar för att få snabba cash.

Han kanske inte har ljugit om sin identitet så utan snarare skapat en falsk bild av vad han har för tillgångar. Hon säger ju att han startade bolaget först i september för att hon bad honom om det. Och mtp vad det verkar vara för personer bakom honom så är det väl inte konstigt om det skitit sig så mycket på så kort tid.

#9 - Usch

Vilken soppa det här verkar vara. Och båda parternas versioner verkar skilja sig åt avsevärt. Brukar aldrig läsa Bloggbevakning, men har följt hennes uppdatering ang detta. Obehagligt verkligen. Man önskar ju helst att ingen av dem talar sanning, men hur sannolikt är det, och oavsett så ljuger ju någon. Bellas, i jämförelse med Hampus, mer dramatiska version hoppas man ju verkligen inte ska vara sann, det låter fruktansvärt med två små barn med i bilden och allt. Men samtidigt önskar man ju inte heller att hon kryddat till det så pass för att karaktärsmörda Hampus om det de facto är så som Hampus påstår, att han gjort lagliga affärer med "vanliga" typer, och bara klantat till det rejält. Tycker inte någon av deras versioner låter särskilt trovärdiga i nuläget. Man undrar ju hur allt egentligen gått till. Verkligen en olustig situation, hoppas att allt löser sig till det bästa. Även om någon av dem, eller båda, kommer få av hård smäll av utfallet av allt detta. :/

#10 - Hanna Karlsson

Det är en hemsk händelse och jag lider med Bella. Att läsa om hur folk spekulerar och misstänkliggör henne gör det hela ännu värre. Jag tänker framförallt på kommentarsfältet hos Bloggbevakning där läsarna går fullständigt bananas.

#11 - B-M

Reagerar på denna kommentar av Isabella : "Han har försökt att hänga på mitt race så som jag har levt" . Varför kan inte hon dejta en vanlig kille med helt vanlig ekonomi? Eller är det helt omöjligt att bli kär i en sån? Är det då pengarna eller personen man är kär i?

#12 - Lollo

#11 B-M, Hon var ju gift med Odd. Det förhållandet gick ju isär, som jag uppfattat det handlade det om att han inte kunde hantera hennes framgångar. Kanske inte så konstigt att hon försökte med någon annorlunda den här gången?

#13 - L

Av det man läst de senaste dagarna framstål Bella som den som ljugit, förmodligen i ett desperat försök att skydda sitt varumäke. Vem har en livvakt som stup i kvarten leker pr-kontakt??