bloggkommentatorerna

Skräck
Isabella Löwengrip har varit med om något fruktansvärt de senaste dagarna. Hon och Hampus har slutat att ses och någon som hon har litat på har utsatt henne och barnen för något hemskt. De ska typ gå under jorden om jag har förstått saken rätt. 

Obehagligt det som har hänt henne. Så många kvinnor som lever i skräck för män (och kvinnor) som inte är stabila. 
Hoppas att hon och barnen inte blir allt för påverkade av detta i framtiden. 

//Anna-Maria
#1 - Diana

Usch vad läskigt, hoppas det inte är allvarligt som på liv och död, hoppas det inte är hot i bilden, hoppas barnen mår bra. Hoppas att det inte är föräldrarna, familjen eller Hampus.. Önskar henne och barnen all lycka till i livet och varddagen

#2 - Hanna

Ja man vet inte vad man ska tro. Men verkar vara ett mönster som Isabella har, d.v.s att plötsligt och abrupt bryta med människor som står henne nära. Har ju hänt med pappan och flera vänner. Plötsligt har det hänt något "allvarligt" som tvingar henne att bryta relationen. Jag vet inte, men man ser ett ganska tydligt upprepande mönster....

#3 - Hanna

Jag tolkade inte alls inlägget så som ni gör. Jag tolkar det som att Hampus har gjort något som kan få konsekvenser för Isabella och indirekt därigenom barnen. Så hon måste bryta för att inte bli indragen. Dom checkar ut för att hämta sig inte för att sätta sig i säkerhet. Men det kan ju vara så att er tolkning är den korrekta.

#4 - Ida

Antagligen har någon som står henne nära publicerat bilder på hennes barns ansikten.

#5 - Ida

Jag ångrade mig när jag läste inlägget. Tolkar det som att Hampus gjort något som gör det viktigt att BB tar avstånd från honom för att inte smutsa ner sitt varumärke. Kan ju vara vad som helst egentligen. BB är nog på banan igen om några dagar, om inte annat för att se till att hennes glamourösa vardag fortsätter dokumenteras och kulorna kan fortsätta rulla in.

#6 - Hanna Karlsson

Hoppas att det ordnar sig för henne. Så otroligt obehagligt.

#7 - Erik

En trolig? teori från flashback är att Hampus förlorat pengar på börsen åt fel personer som nu vill ha igen sina pengar. Hampus ska ha lämnat landet och några ljusskygga personer ska ha besökt hemma hos Bella i jakt på honom. Dock var ingen hemma just då. Isabella måste nu gå under jorden och ta avstånd från Hampus offentligt.

#8 - Anonym

#7 jag tycker det låter rimligt. Bella går/gick ju runt med en klocka värd 100 papp som hajen gett henne så inte otänkbart att eventuella indrivare intresserar sig för henne. Tragiskt för alla inblandade.

#9 - Bella

Hemskt situation! Förstår dock att folk har svårt att tro att det är nått allvarligt eftersom hon har ljugit så mycket genom åren och bloggar kryptiskt