bloggkommentatorerna

Tjejer med noll koll
Jag gillar fortfarande den här säsongen av Bachelor. När jag tänker på det så tycker jag alla dessa senaste fyra säsongerna har varit väldigt jämna. Ingen sticker ut som bättre än någon annan. Lite extra kul förstås att Bachelor nummer ett, Pär, fortfarande är tillsammans med Rebecka. Men i övrigt så är alla säsonger ungefär likadana, och eftersnacket med Malin Stenbäck är fortfarande det bästa av hela serien. 

De senaste veckorna har ett par tjejer som åkt ut blivit så himla chockade av att de fått lämna. Det är så smärtsamt att se deras besvikelse och förvåning. Ändå skrockar jag: "dumskalle", när de snyftar "jag fattar ingenting..."

För det är ju jättelätt för oss tittare att se vilka David inte är intresserade av. Vi kan ju se skillnaden mot när han kastar sig över de han vill hångla med, och stör fina komplimanger kring de tjejerna han känner ett äkta intresse för. "Jag hoppas du vet vad jag känner för dig." "Jag tycker om att vara med dig, för du är så spännande och vacker och härlig." Tjejerna han tänker skicka hem sitter han en bit ifrån och säger stelt vänliga saker som: "du är en jättego tjej" och "det har varit kul att lära känna dig". 
 
Men orättvist nog så ser ju inte deltagarna själva denna skillnad. Det känns som en av de jobbigaste sakerna med att vara med i det programmet. Att man själv har minst koll av alla på hur man ligger till.
 
Eller? Känner man inte av lite i alla fall om det finns någon kemi och om den är ömsesidig eller enkelspårig?

//Mia
#1 - Anonym

Jomenvisst känner man väl om kemin är ömsesidig? Tycker synd om dem som blir ledsna men samtidigt så pinsamt.. 🙈 Den mörka Mikaela som nyss åkte ut hade ju noll kemi med honom, kunde vi ju alla se.

Svar: Ja, stackars henne. Men vissa kanske inte går så mycket på kemi? Vissa kanske bara lyssnar på hur orden låter: ”du är en jättego tjej”. ”Det låter bra, då vill han nog bli ihop med mig.” Fast nja, det är nog mest för att de intalar sig sånt iom att det är en ”tävling”.
bloggkommentatorerna

#2 - T

Men visst är ni medvetna om att Bachelor (som de flesta dokusåpor) är väldigt ”producerat” där man bl a från början har valt ut två eller tre tjejer som ska gå vidare till final, skapar konflikter genom t ex sprida falsk ”skitsnack”, säga att ”The Bachelor” gillar verkligen dig (fast han är inte alls intresserad, möjlig orsak till förvåning hos tjejer), skapar roller hos olika deltagare och påverkar elimineringen?

Svar: Ja, det klart. Den blåhåriga Mikaela jade ju åkt hem vid andra rosceremonin om inte produktionen hade insett att hon gjorde bäst tv. David orkade ju knappt titta på henne, men fick väl lyda order och låta henne vara kvar ett tag.

Men visst har man sett från första dejten att David inte har brytt sig ett skit om Elina? Produktionen kanske har ljugit för henne och gett henne falskt hopp, och därför blir hon förvånad. Men också för att hon ju inte har någon aning om hur hans kemi är med vissa av de andra tjejerna. Hade hon sett det så hade hon antagligen fattat.

//Mia
bloggkommentatorerna

#3 - Fay

Det var ju kul med han den blonda som typ tog ihop det med både ettan, tvåan å trean. Då var eftersnacket riktigt snaskigt, haha!!

Svar: Ja, det finalsnacket glömmer man aldrig! 😆
//Mia
bloggkommentatorerna

#4 - Älskarbachelor

Tror Elina kände sig speciell efter att Davids kompisar talat så gott om henne och att David också berättade det för henne. Hon trodde nog att det vägde tyngre än vad det faktiskt gjorde. Plus att dom ändå verkade ha en trevlig dejt fram till att Karin flög in och störde :D Sen, Precis som du skrev, så skulle hon nog förstått att hon var chanslös om hon sett hur han var med vissa andra tjejer.

Jag tror Gabriella "vinner"!

#5 - Elin

Jag tycker Hedvig är lite störig... Vet inte varför jag tycker det... Kändes som att David gav Elina fler chanser än han tänkte bara för att hans kompisar gillade henne?

#6 - Carro

Är det bara jag som skulle ta det som typ en förolämpning om en kille sa till mig att han tyckte att jag var en "go tjej"?

#7 - Hanna Karlsson

Jo, det tror jag att man egentligen gör. Men i en tv-inspelning så där kanske allt blir mer intensivt att man inte uppfattar vibbarna.

#8 - COUNTRYGIRL and HOUSEWIFE

Fast vissa har han ju faktiskt haft kemi med! Mikaela t.ex. lovordade han efter deras dejt. Det var lite oväntat. Men han valde väl med något annat än huvudet när han tog bort henne... Trist. :(

/V

http://fondofhome.blogg.se - från kråkbo till husdröm

#9 - Krista

Varför pratade de inget på eftersnacket om hur Karin tokpratade ner Michelle?? Båda var ju på plats, blev värsta antiklimax när jag satt och väntade på och sen inget! Puckat av Karin att göra sig själv till skitsnackare och han blev ju direkt på sin kant mot henne pga det.