bloggkommentatorerna

Ålder och utseende
Nellie Berntsson undrar varför 40-åringar bryr sig så mycket om sitt utseende  Hon fattar inte riktigt detta. Nellie tänker att hon är i den åldern då hon har kunnat sluta tänka på utseendet. Att man bara gör de lägre tonåren och nu när hon är lite äldre så behöver hon inte göra det längre. 

Det är det som är så roligt med ungdomar. De tänker att de är de enda som behöver tänka på utseendet. "Gamlingar" kan ju ge upp typ. Men så funkar det inte riktigt. Fyrtioåringarna har sin målgrupp att vara fin inför. Det är inte så att alla ger upp och känner sig förbrukade bara för att de är 40år.

Det ungdomar inte fattar är att det bara kommer säga *poff* så är de själva i fyrtioårsåldern och känner sig som 25 och vill vara fina. Jag gör det i alla fall. Hoppas jag känner samma när jag är 60år. 

//Anna-Maria


90-talet var en annan tid
Många saker har förändrats sedan sociala medier kom. Tänk hur man höll kontakt med sina kusiner och andra släktingar innan Facebook fanns! Några ringde man, de andra visste man knappt var de bodde. Så lätt det är att hålla kontakten nuförtiden. Och hur jobbigt det är att jämföra sig med alla andras lyxiga liv.

Bla bla bla. Allt det där vet vi. Men idag såg jag ett väldigt konkret bevis på hur världen förändrats med Internet. 

 
Janni Delérs hotellbadkar. 

En influencer hoppar högt av lycka vid åsynen av ett sånt här vackert arrangemang. Instagrammigare badkar kan man inte önska sig. Även en vanlig följare fattar det. Den som inte är karriärsinfluencer fattar ändå grejen med att hoppa i det där badet och flasha med det på Facebook. När kollegerna postar bilder från All inclusive-baren på Teneriffa så är ett badkar till bredden fyllt med mörkt rosa blomblad något alldeles extra att trycka upp i ansiktet på bekantskapskretsen. 

Innan Internet så hade man ju bara undrat vad i helvete? Man hade ringt till receptionen och klagat på att badkaret inte var rengjort. Ja, för man hade säkert tänkt att det var något porrfilmsspektakel som spelats in på rummet. Man hade blivit äcklad av det perversa som antagligen försigått i det där badkaret. 

//Mia
Ny reality
Om jag får välja en realityserie att skriva om så väljer jag såklart Bachelor. Men för att variera mig lite så kan jag meddela att jag sett ett avsnitt av Lance vs livet idag. 

Vem är målgruppen till den serien? Ungdomar som funderar på vad det ska bli av livet? Man var ju vilsen i den åldern. Det kanske är kul att följa en annan ungdom som velar kring framtiden. Man kanske bör tycka om att titta på väldigt unga killar också, om man ska se det här? Naken Lance vaknar på soffan, halvnaken Lance solar, lättklädd Lance planterar blommor, varvat med närbilder på när inoljad Lance med bar överkropp sparkar i luften i slowmotion. 

Undrar hur detta kommer tas emot? Lance Hedman Graaf har verkligen en strulig och bitvis brutalt jobbig historia bakom sig. Det kan vara intressant att se hur han går vidare och vart det leder. Av det pyttelilla jag har sett så tycker jag mest att han är jobbig och jag undrar hur så det ska gå för honom. Jag börjar också på allvar oroa mig för hur det ska bli att ha tonårsbarn. 

//Mia

(null)