bloggkommentatorerna

90-talet var en annan tid
Många saker har förändrats sedan sociala medier kom. Tänk hur man höll kontakt med sina kusiner och andra släktingar innan Facebook fanns! Några ringde man, de andra visste man knappt var de bodde. Så lätt det är att hålla kontakten nuförtiden. Och hur jobbigt det är att jämföra sig med alla andras lyxiga liv.

Bla bla bla. Allt det där vet vi. Men idag såg jag ett väldigt konkret bevis på hur världen förändrats med Internet. 

 
Janni Delérs hotellbadkar. 

En influencer hoppar högt av lycka vid åsynen av ett sånt här vackert arrangemang. Instagrammigare badkar kan man inte önska sig. Även en vanlig följare fattar det. Den som inte är karriärsinfluencer fattar ändå grejen med att hoppa i det där badet och flasha med det på Facebook. När kollegerna postar bilder från All inclusive-baren på Teneriffa så är ett badkar till bredden fyllt med mörkt rosa blomblad något alldeles extra att trycka upp i ansiktet på bekantskapskretsen. 

Innan Internet så hade man ju bara undrat vad i helvete? Man hade ringt till receptionen och klagat på att badkaret inte var rengjort. Ja, för man hade säkert tänkt att det var något porrfilmsspektakel som spelats in på rummet. Man hade blivit äcklad av det perversa som antagligen försigått i det där badkaret. 

//Mia
#1 - Bella

Hahaha😂😂😂😂

#2 - Sofie

Hahaha! Ja, man hade definitivt klagat hos receptionen! Så klockrent inlägg!

#3 - Lina

Likaså hade det varit innan instagram/bloggen hade inga bloggare haft bikinis på sig i badkaret på sitt eget rum?

#4 - Korall

Haha gud så sant! Världen är lite märklig idag när man väl tänker efter :)

#5 - Anonym

Hahahahahaha ”porrfilmsspektakel” 😂 vilket FANTASTISKT ord 😆