bloggkommentatorerna

Alla losers i Bachelor
Jag såg på gårdagens Bachelor och blev så himla fascinerad av att vissa mot sitt eget bästa väljer att delta i en dejtingsåpa. Många av känslorna går säkert inte att förutspå, eftersom det är en väldigt unik situation man ställs inför. Men vissa saker bör man ju kunna räkna ut själv. Om man inte är bra på att armbåga sig fram, eller att göra sig hörd i stora sammanhang, så kan man ju lista ut att det är ett jobbigt projekt att i konkurrens med cirka 25 andra målinriktade tjejer försöka vinna en killes hjärta. 

En del andra har också så aggressivt tävlingssätt och letar fel på motståndarna hela tiden. Vissa tjejer i Bachelor beter sig som om en friidrottare skulle hålla på såhär på OS: prata i alla intervjuer om att man fått ett dåligt hotell utan ljudisolering och därför inte kunnat sova, vilket man däremot hört att Kanadas friidrottslag har kunnat göra, hur bra som helst. Anklaga folk för doping. Bli sur på en motståndare som ställt sin väska för nära ens plats nere på arenan och fortsätta älta det även när väskan är flyttad. Kräva en ursäkt för detta. Påpeka att även om startblocket man tilldelats är korrekt lottat, så är det ändå oturligt att det blev som det blev. Säga något otrevligt till en motståndare och bli kränkt av att den svarar surt. Sen förlora och fortsätta älta alla oförätter. Är det störst chans att man vinner/får en kille att bli kär i en om man lipar och skäller eller om man gör det man ska?

Jag tror i och för sig att det är få som passar i den situationen som tjejerna i Bachelor sätts i. Killen ska välja och vraka bland en massa supersnygga tjejer som verkligen är på tårna för att ge honom det han vill ha. Utseendet spelar så sjukt stor roll också, när det står 25 tjejer på rad att välja mellan. Det enda killen vet är att de är där för att träffa honom, och då kan han ju lika gärna välja de snyggaste. Men ändå krävs det rättvis behandling, av någon anledning. Vissa tjejer är mer noga än andra med att det ska vara rättvist, och schysst spel, men går det att bli nöjd i den här tävlingen? De flesta tjejer drömmer väl om att träffa en kille som det klickar med ganska direkt. Till exempel att man är ett gäng som umgås, men man känner direkt att en är mer intressant än de andra, och den märker detsamma och kemin finns och då ser killen inte ens de andra tjejerna i gänget. I Bachelor ska killen försöka ge lika uppmärksamhet åt alla, (annars blir alla tjejer svinarga) och sen ska han helt krasst väga fördelar mot nackdelar och välja en tjej. Inte ens den tjejen han väljer vill ju att det ska gå till så!

//Mia
#1 - Kourtney Yasmine Styles

Killen är inte ens het och tjejerna i det där programmet är så fjantiga så man mår illa

#2 - Jess

Jag tycker årets bachelor både är den snyggaste och mest normala dom haft hittills. Tjejerna däremot...

#3 - Kamilla

Bland det sjukaste är ju de som ska "ställa honom mot väggen" och ba "Varför har inte jag fått gå på någon dejt än?". Men herregud. Alla kan ju inte direkt gå på dejt samtidigt... Tror de att han ska bli mer intresserad av dem för att de är lite krävande, liksom?

Svar: Ja! Det går ju inte att krångla i det läget! Att man är med och TÄVLAR om en kille gör att man får släppa alla vanliga regler. Tjafsa inte om att du känner dig förfördelad, gilla läget eller åk hem och dejta under normala premisser.
//Mia
bloggkommentatorerna

#4 - Mimmi

Varför gör man detta...? Bara wannabes allihopa...