bloggkommentatorerna

Bachelor 2018
Det enda jag har gjort den här sensommaren och hösten är att börja och sluta se på olika serier. Drama- eller deckarserier som ofta har med något fall att göra. Jag ser ingen skillnad på dem, och blandar ihop allt hela tiden. Efter tre avsnitt ger jag upp. Nu har jag sett klart den danska Liberty, och den var inte lik de andra, det var inget "fall" och den utspelade sig i Tanzania på 80-talet. Den var dock enbart späckad med elände så hade det varit ett enda avsnitt till så hade jag gett upp den också. 

Så nu längtar jag så fruktansvärt mycket till att svenska Bachelor startar nästa vecka. Det är det enda roliga som sker i oktober varje år. Hoppas på en riktigt smaskig säsong. Önskar också att killen har en personlighet i år, och inte bara pratar i floskler. Bästa skulle vara att vi blev så insnöad på den där serien så att vi började kommentera avsnitten här. Vet inte om det är något som efterfrågas, men vi brukar ju blogga om det vi själva vill, så vi får väl se. 

//Mia

(null)

#1 - Bella

Tycker folk gör det bra som vågar vara med i såna här program, jag hade skämts ihjäl😛

#2 - Petra

Ja skriv!!! Jag kollar inte ens realityserier men älskar att läsa om dem hos t ex Tramsfrans!

#3 - Sandra

kommentera bachelor tack!!!

#4 - Cecilia

#2 samma sak här :) kollar aldrig men tycker av nån anledning om att läsa om det. Vill också säga att jag älskar den här bloggen, den enda jag aldrig tröttnar på!

#5 - Ida

Älskar Bachelor, kul när det är folk i ens egen ålder. Kommentera gärna avsnitten, vet att ni kommer göra det kvickt & klokt! : )

#6 - Carro A

Jaaa kommentera gärna varje avsnitt!! 😀

#7 - Josephine i Bryssel

Men finns det ingen serie där en singeltjej får välja mellan 15 karlar då??

#8 - Karro

Jaaa!

#9 - Hh

#7, Bachelorette? Tila tequila? Det senare kanske inte går längre haha

#10 - Tove

Ja tack! Ni är alltid roliga och intressanta i era ananlyer, så gärna kommentarer på Bachelor och bonde söker fru.

Jag gillade tjejerna avslöjar allt mer än själva programmet. Det kan ni väl också kommentera!

#11 - Maja

Följer gärna det!! Har hört att det ska hånglas hejvilt i år 🙉

#12 - Anonym

Ja!!! Skriv om bachelor

#13 - Lina

Det roligaste är att Rebecka som var med i förra årets Bachelor nu är med i PH. Från att ha varit Bachelors kaoskid till att vara PH:s mest normala person. Älskar´t.

#14 - Nettan

Det är väl en polis från Göteborg som är Bachelor i år så det borde bli annorlunda än tidigare. *hoppas*

#15 - Kourtney Yasmine Styles

Njaaae..har ganska svårt för Svenska The bacheolor faktiskt! Amerikanska Bachelor + Bachelor in Paradise - DET är underhållning det! =D

#16 - Karro

Tips: nu kan man se de fyra första avsnitten på tv4 play! (och nu sitter jag och funderar på om "de fyra första" verkligen är korrekt svenska, eftersom jag tror att någon av er eller kanske båda är svenskalärare :P )