bloggkommentatorerna

Blogg om sorg
Idag hittade jag en ny blogg som jag sträckläste. Det var Egoina som tipsade om sin kompis Carolines blogg. Carolines pappa tog nyligen livet av sig, och nu bloggar hon om hur det är att leva vidare efter ett sånt trauma. 

Jag rekommenderar den verkligen. Välskriven, fruktansvärt sorglig och gripande, klok, genomtänkt men ändå helt obearbetad i och med att den är skriven mitt uppe i sorgen. Jag känner igen många av hennes tankar från när min mamma dog när jag var 23. Jag tycker det är så modigt att skriva om ett så känsligt och personligt ämne när det är så färskt, och det är så viktigt att folk vågar prata om det. Det är nog en stor tröst för andra drabbade att hitta en sån blogg när man själv behöver det. 

//Mia
#1 - Dianas

Åh usch vad hemskt, jag kan inte läsa sånt, sorgligt och tragiskt, de tär det men jag tycker inte om att läsa negaiva saker. Men jag beklagar det djupt för hennes skull.

#2 - Hanna Karlsson

Jag sträckläste alla hennes inlägg och det är bara så hemskt. Tack för tipset.

#3 - Coco

Tack för tips det är den mest drabbande och välskrivna blogg jag läst.

#4 - Petra

Väldigt gripande! Är det någon som har något nytt om Anna Hibbs? Jag såg att hon har börjat blogga igen och ryktet på stan är att hon har en ny pojkvän i Göteborg.

#5 - Nettan

Har också sträckläst alla hennes inlägg och känner verkligen med henne i hennes sorg. Minns att jag älskade Magdalena Graafs nakna inlägg om den fruktansvärda sorgen efter Isaks död men de är få. Tack för tipset!

#6 - Bella

Otroligt sorlig händelse och lite jobbigt att läsa. Jag förstår inte hur hon lyckas skriva så galet bra mitt i sorgen! Hon borde skriva böcker, har sällan läst en blogg som är så bra skriven

#7 - C

Tack för tips. Läste också alla hennes inlägg i streck. Så strakt skrivet, med kärlek och sorg på samma gång. Jag satt och läste högt för min sambo som också blev väldigt berörd.

#8 - C

*Starkt såklart

#9 - Sonja

Vilken fantastisk och sorglig blogg.