bloggkommentatorerna

Bondekyssar
När Mia talade om för mig för en vecka sedan att Bonde söker fru har börjat igen så var det som jag vaknade upp ur ett vakum. Jag har varit helt inne i min jobb- och familjeaktivitetsbubbla. Men jag tittade ikapp i lördags så nu är jag på banan igen. 

Det är så spännande med de första kyssarna och vem bönderna verkar gilla mest. Man blir liksom kär själv av den där stämningen. 

Kan ni gissa vilken av bönderna det här är 😬? Har aldrig sett någon vara så lik en emoji förut. 

//Anna-Maria 

(null)


#1 - Fnulan

Alltså jag kan inte titta på det programmet.. Det går inte, det tar emot med varje cell i min kropp.

#2 - A-M

#1 Varför? 😂

#3 - Helena - Mellan raderna

Jag kan inte hjälpa det, men jag bara ÄLSKAR Bonde söker fru! :D Alla himlar med ögonen när jag säger det, men jag tröttnar aldrig. Måste ha att göra med att det är så prestigelöst och handlar om "vanliga" människor som vågar bjuda på sig själva.

Svar: Ja, men också för att det då och då verkligen klickar till mellan två människor. Inte varje säsong, men kanske i snitt varannan så uppstår sån kärlek som man vet aldrig hade skett utan programmet. Kanske en äldre bonde som varit ensamstående typ hela sitt liv, träffar en kvinna som blivit bränd, till exempel, och så blir de så kära att man själv lipar i kapp med Linda Lindorff. Såna stunder lever vi bonde söker fru-älskare för. :)//Mia
bloggkommentatorerna

#4 - Helena - Mellan raderna

Ja verkligen, det håller jag med om, det är så fint när det verkligen klickar till och man verkligen ser rakt genom skärmen hur genuint det är mellan vissa. :D Du är inte ensam om att sitta o lipa i soffan! Haha!

#5 - Sarah

Bonde söker fru är bästa programmet :)

#6 - Fnulan

#2 Hatar när det blir pinsamt hahha