bloggkommentatorerna

Ett barn och en fest
Två saker har fått min uppmärksamhet i mitt flöde den här söndagen. 

Nummer ett är Isabella LÖWengrips Halloweenfest. Där Bella är utklädd till en snygg LÖWhög. Det har kommit upp lite bilder men allt är inte uppe ännu. Trodde på mer flärd. Känns som ljuset är så dassigt i slottet. Jaja. 

Nummer två är Jocke och Jonas bebis Lunabelle som har kommit. Hoppas att Jonna kryar på sig och att de inte får för sig att sticka från BB på grund av någon light kränkning eller så. Ser framför mig hur Jocke sliter med sig barn och fru i en rullstol med droppet hängande vid sidan. Nu behövs tålamod. Inte impulsivitet. 

Vad säger ni?

//Anna-Maria

(null)

#1 - Anonym

Vad hennes sillisar redan hängt till sig.

#2 - Grit

Jag håller med om att det kändes lite oglammigt speciellt med sallad i papplådor, ser ut som om det är dags för lunch på konferensen. Det verkar ju ändå ha varit lyckat och att alla hade roligt och det är ju det viktigaste.

#3 - Erty

Skrattade högt åt inlägget men måste ändå..., ni fattar att hon är poison Ivy va...?

Antar det hahhah

Men ja hade också föreställt mig någon typ av halloween-bal typ? Nästa år kanske :)

#4 - Diana

Jocke och Jonas har fått Lunebelle? :D :D
Förbaskade tangenter :D

Jag tycker Bella var asfin. Stor fest, ser ut att ha varit skoj.

#5 - Cornelia

Tyckte också Bellas fest verkade mindre glammig än vad jag trodde den skulle bli. Hon brukar ju göra allt större för varje år men det känns som att förra året i hennes hus var en mer lyckad grej. Forni skrev att hon och Petra först hade middag hemma, sedan var på Bellas fest, sedan dansade ett par timmar i stan och åt på max kl 2, de kan ju inte ha varit på festen speciellt länge då?? Haha ja jag har för mycket fritid! Men reagerade verkligen på hennes inlägg för förra året tyckte jag "alla" skrev om hennes fest som världens grej och nu.... Not so much.

#6 - Anonym

Gillar verkligen hur Hampus fått till sin haka. Batman med testikelhaka liksom. :) Ser ut att ha varit en mysig fest.