bloggkommentatorerna

Fnissade till
Det här var roligt skrutet tycker jag: 
 
Igår gästade jag Skavlan. Fantastiskt roligt. Jag visste inte att det är en Europas största tv-shower och sänds i hela norden. Så imponerade.
 
Att genom en häpen beskrivning få sagt att det man gjort är riktigt stort, det var fiffigt! Kul med ett nytt grepp.
 
 
Det ska bli kul att se på Skavlan. Skönt att inte Petter Stordalen är med för trettionde gången. Är SÅ trött på honom, på ett sätt som Fredrik Skavlan inte alls tycks vara. 

//Mia
#1 - Diana

Låter lite som att ni försöker trycka ner det hela lite. Jag tycker det är superbra att hon är med där, växer och vågar säga det. Heja Isabella. Powerwoman

#2 - Anne

Det er vel en form for 'humblebrag', er det ikke?

#3 - iseedee

Jag har aldrig sett Skavlan. Är det en talkshow?

#4 - Åsa Aabakken

Men hur trött är man på Skavlan, orkar inte se karln 🙄.

#5 - Sarah

Jag läste det Isabella skrivit och sen när jag kom till det där om Stordalen så trodde jag av oklar anledning att jag fortfarande läste Isabellas inlägg och hann bli väldigt förvirrade i flera sekunder. Tänk er Isabella skriva de två sista meningarna haha.

Svar: Haha! //Mia
bloggkommentatorerna

#6 - Helena

Varför ständigt denna negativitet mot Isabella Löwengrip? Jag är inget fan precis men ni låter nästan bittra på henne? Inte bara en gång utan i inlägg efter inlägg finns en stark underton av missunnsamhet. Säger inte att det är så och i så fall får ni gärna berätta det, kanske jag som tolkar er fel.

Svar: Vi har träffat Bella några gånger och varje gång har hon varit otroligt trevlig. Min personliga irritation mot henne har gått i vågor, och det tror jag hon är helt med på. Hon är ju så utstuderad i hur hon framställer sig, och allt är mer eller mindre business. Ibland vill hon provocera och ibland vill hon väcka medkänsla. Hon får ta att folk stör sig. Jag tycker dock att vi alltid (eller senaste typ 5 åren, minns knappt innan) hållit oss ifrån personangrepp mot henne, och jag är heller inte så jätteintresserad av en granskning av henne, med tanke på hur många storföretag med mäktiga män som sällan granskas överhuvudtaget. Vi fick tex mycket skit för ett tag sen för att vi inte gick i taket över att hon tydligen överdriver sin statistik.

Just nu är Bellas grej att skryta på ett hejdlöst sätt. Det är väl hennes nuvarande strategi, kanske ska provocera samtidigt som det osar lyx och framgång och lockar till köp, vad vet jag. Jag tycker det är väldigt festligt att driva med den strategin. Jag tror hon tar det faktiskt.

//Mia
bloggkommentatorerna

#7 - C

#6 men gud så olika man kan tolka inlägg. Har aldrig märkt att de skulle ha en bitter underton i sina inlägg om henne. Mer att de beskriver på ett ganska skojfriskt med hjärtligt sätt.

#8 - Dfh

Haha åh det är bara festligt! Tycker såna här inlägg är så roliga, ni uppmärksammar saker som annars bara glider förbi och vill inte missa såna här guldkorn! Tycker det är jätteroligt!

#9 - Dfh

Humblebrag alltså, har en kär vän som jag håller varmt om hjärtat men hon och hennes man är fenomenala på att humblebragga, och det brukar jag och min käresta fnissa gott åt när vi sagt hejdå. Haha. På ett hjärtligt sätt såklart. 😂 Men skulle aldrig säga det till någon annan givetvis.