bloggkommentatorerna

Influencers blir kränkta
Ni måste lyssna på Liv Strömqvists prata i det senaste Lilla Drevet. Jag skrattade knäna av mig åt hennes analys av händelsen när Läckbergs entourage blev hyschat av Åsa Linderborg på tåget hem från bokmässan förra året. Liv har ett lite annat perspektiv än Camilla har på saken. 

Lyssna! Ni kommer inte att ångra er. Efter Olas miljöprata (han får mig att få grov klimatångest) så är det dags för Liv.

//Anna-Maria

Strax innan hyschandet. 

(null)

#1 - Anna

Sååå bra avsnitt! Älskar när de liksom bryter ihop och fnittrar alla tre när de talar om att aldrig låta sig hyschas.

Svar: Det var så jäkla roligt! Och jag fick själv bilder i huvet. Tänk en massa kvinnliga vittnesmål: någon kvinna som inte blivit lyssnad på under ett styrelsemöte, slår näven i bordet och tar ton. Massa kvinnor i ett u-land mobiliserar sig och kräver sina rättigheter. En tjej i en religiös sekt banar väg för att kvinnor ska få tala i församlingen osv. Då räcker Läckberg upp handen och berättar om en gripande situation då hon, Viktor Frisk och Mia Törnblom var tröttflamsiga och asjobbiga på ett tåg, och någon bad dem dämpa sig, och hon bara: ”Ingen ska NÅGONSIN hyscha mig igen!” 👊

//Mia
bloggkommentatorerna

#2 - Anonym

Lyssnat nu, tack för tips om bra pod! Gillade den, har tänkt att lyssna förut men inte blivit av.

Älskade också när de bryter ihop av fnittrar.
Blir lite parodi när man skriver att man ska stå upp mot en finkulturell redaktör, såna vet ju alla är pretentiösa, inte låta sig hyschas mera.

Men istället blir man själv den som är pretentiös pga sitt dödsseriösa sätt att tolka situationen. En medresenär vill bara ha en lugn tågresa men nej nej nej jag står nu upp för mig själv och all världens kvinnor. Kom igen nu alla mina följare, bli inspirerade av mitt mod!!

#3 - Hanna

Spola fram till 23.32 om ni vill hoppa klimatsnacket.... jag orkade helt enkelt inte lyssna på det utan behövde få skratta lite så jag spolade fram till läckbergssnacket.

#4 - Frids

Hanna: Tack för tipset! Så himla skönt att kunna spola förbi hela utläggningen om FN’s rapport så man slipper lyssna på tjatet om klimatet (vem orkar tänka på att jorden håller på under liksom. Så jobbigt!).

#5 - Elli

Men Frids vilken löjlig kommentar! Jag bryr mig om klimatet och läser/lyssnar massor men när jag lyssnar pod så är det underhållning jag vill åt, så jag spolade också.

#6 - Haha

Haha, #5, så roligt, jag tolkade Frids kommentar helt tvärtom, som helt icke-ironisk och ba någon som genuint inte orkar tänka på att jorden går under och att vi alla ska dö hela tiden. Hade liksom själv kunnat skriva den och vara helt seriös.

Men du har säkert rätt, det var nog inte så hen menade. Och jag är säkert en hemsk människa. Iaf om man frågar Frids. :(

#7 - Anonym

Liknande reflektion som er nämns på fler håll.

Läraren Isak Skogstad’s twitter

https://mobile.twitter.com/isakskogstad/status/1051036492813017088

#8 - Karin

Vet inte om ni redan känner till...men bloggen ”portioner under tian” är fantastisk! Och att göra nåt ( i detta fall käka god veg mat) mildrar i alla fall min klimatångest. Kolla gärna in och tipsa fler!