bloggkommentatorerna

Livstips
Här följer mitt bästa tips till folk som är vänner men som kanske har svårt att ta sig tid till att ses: bjud varandra på shower/konserter/teatrar. Om man inte har ett datum så blir det inte av. Jag och Anna-Maria ger alltid varandra en föreställning i födelsedagspresent. 

Vill ni höra på när vi var på vår senaste upplevelse så får ni lyssna på Della Mondes senaste podcast. Den kanske kostar pengar kom jag på nu? Den kanske bara är för prenumeranter? Hursomhelst så satt vi som vanligt längst fram på live-podden och när det blev intern diskussion kring vad expo-journalisten Daniel Poohls nästan namne heter så tog Anna-Maria sitt ansvar och skrek PEEEETER. Det gjorde hon rätt i, för det blev ett rätt så härligt och väldigt roande samtal av det insticket. 

Ni borde verkligen följa Della Monde. Det är det enda jag rekommenderar just nu. När jag började följa, runt jul förra året, så var allt gratis. Sedan dess har nästan allt låsts in i en premiumfeed, men å andra sidan har mitt liv blivit roligare så det får det väl vara värt. Det kostar 30 spänn i månaden. 

//Mia
#1 - T

Men vad kul att det var A-M som skrek! Älskar också Della Monde (och allt Jonatan Unge är med i).

#2 - Marie

Jag och min kompis går alltid på Melodifestivalen tillsammans och Malmöfestivalen. Vi ses däremellan också men de tillfällena har vi som standard att genomföra.