bloggkommentatorerna

Ny reality
Om jag får välja en realityserie att skriva om så väljer jag såklart Bachelor. Men för att variera mig lite så kan jag meddela att jag sett ett avsnitt av Lance vs livet idag. 

Vem är målgruppen till den serien? Ungdomar som funderar på vad det ska bli av livet? Man var ju vilsen i den åldern. Det kanske är kul att följa en annan ungdom som velar kring framtiden. Man kanske bör tycka om att titta på väldigt unga killar också, om man ska se det här? Naken Lance vaknar på soffan, halvnaken Lance solar, lättklädd Lance planterar blommor, varvat med närbilder på när inoljad Lance med bar överkropp sparkar i luften i slowmotion. 

Undrar hur detta kommer tas emot? Lance Hedman Graaf har verkligen en strulig och bitvis brutalt jobbig historia bakom sig. Det kan vara intressant att se hur han går vidare och vart det leder. Av det pyttelilla jag har sett så tycker jag mest att han är jobbig och jag undrar hur så det ska gå för honom. Jag börjar också på allvar oroa mig för hur det ska bli att ha tonårsbarn. 

//Mia

(null)

#1 - Nellie

Fattar inte heller riktigt vem som ska titta på detta? Tveksam till om det kommer att bli någon hit. Han har väl ett gäng tonårstjejer som beundrar honom.. men mer då?

#2 - Bella

Haha åh kommer inte orka kolla! Men är väl för gammal, orkar inte med Hollywoodfruar eller Paradise hotel och sånt heller 😛

#3 - Anonym

Får man veta att han har haft det tufft i serien eller är det allmänt känt?

Svar: Det enda jag visste sedan innan var att hans storebror dog när Lance var tonåring. Men de pratade i första avsnittet om att han skolkade extremt mycket, hoppade av gymnasiet efter tre dagar och var strulig. Det hintas om att han gjorde kriminella grejer. Magdalena pratar om Lance kompis och säger typ, "han har alltid varit skötsam och hållit sig på rätt sida av lagen, så när Lance var ute och strulade så ringde den killen till mig och bad mig hålla koll." Detta visste jag inte innan.//Mia
bloggkommentatorerna

#4 - Paula Magnusson

Finns så många av dessa serier, dokusåpor och hur orkar man följa alla? Följer ingen alls.

Svar: Jag tror ingen följer alla. Det hinner man inte.//Mia
bloggkommentatorerna

#5 - Åsa Aabakken

Unga tjejer är nog målgruppen här. Jag tror jag hoppar denna reallity show 🙄

#6 - Therese

Jag har två pojkar som är 14 och 16 år och de är två lugna tonåringar så alla blir inte struliga ;)
Kram