bloggkommentatorerna

Underbara Clara
Så befriande att se Claras hem på riktigt. Det var inte riktigt så som man är van att se det på bild. 

Lägg er på soffan en stund, titta på Claras klipp och känn er helt avstressade efteråt. 

Det här kanske är den nya avslappningsövningen? Titta på minuterlånga klipp på folks vanliga hem. 

//Anna-Maria 

(null)Vit Bella
Isabella Löwengrips nya utmaning är att inte dricka alkohol under ett år. Hon menar att hon snittat tre glas vin i veckan i tio år. Jag tror personligen att hon har druckit mer än så, med tanke på alla vinglas man sett på bloggen och instagram genom åren. Dessutom har hon sagt att hon festat och druckit lite väl mycket under singelperioder, vilket bör lyfta upp snittet. Men det spelar inte så stor roll. Jag tror inte att hon dricker speciellt mycket, hon brukar träna och jobba som vanligt efter middagarna hon varit på, så jag ska verkligen inte insinuera att hon har problem. Menar bara att de flesta verkar underdriva när de ska bedöma vad de äter, dricker samt ur mycket de använder sin mobiletelefon. 

Visste förresten redan innan jag klickade på kommentarerna under inlägget att samtliga kommer skriva att de själva inte har druckit en droppe på x antal år (ofta 8) och att de innan dess drack ett glas vin i kvartalet. Det är alltid bara den typen av kommentarer som följs av inlägg som handlar om nykterhetslöfte. Alla andra hukar sig och beger sig tyst iväg till en annan blogg. 


No more.
 
//Mia
Slut på bloggande
Therese Lindgren började blogga i januari i år. Inte så länge sedan. Nu slutar hon. Den främsta orsaken till det är för att hon inte tycker att hon är bra på att blogga. Jag förstår henne. Idag är bloggar som modemagasin och det är inte lätt att leva upp till. Sen skriver hon att bloggen är det sista hon klämmer in på kvällen och då är det kanske inte så prioriterat. Det hon vill göra och är grym på är youtube. Det måste räcka. Hon måste få lite space från allt. 

Sen nämner hon det där med elaka kommentarer dom en grej också. Vilket jag också kan förstå. Hon anstränger sig och så får hon en massa skit. Nej, då är det lika bra att strunta i det eftersom hon redan har sin stora kanal på youtube. 

Andra rena bloggare har inte "råd" att tänka så. Lägger de ner så måste de hitta en annan marknadsföringskanal och kanske till och med ett vanligt jobb. Ve och fasa! 

Så blogga på och stå ut eller ge upp. Det är frågan. 

//Anna-Maria