bloggkommentatorerna

Bokmässan
Snart är det Bokmässan i Göteborg. Att det redan har gått ett år sedan sist, då nazister demonstrerade utanför mässan. I år hoppas vi på en lugnare tillställning. 

Jag har kollat igenom programmet och det verkar som de flesta kommer att vara där på söndagen. Besökare alltså. För då kommer i alla fall Samir och Viktor dit. Vill man ha en lugnare Bokmässa så är nog fredagen det bästa. Förra året var första gången jag var där på en torsdag. Det var bra för jobbets räkning, men inte så kändistätt. 

Miss Lissibell kommer dra en hel del folk tror jag. Hon har släppt en bok om sin uppväxt som youtuber. Intressant. Hon börjar ju bli tant nu i den världen. Vad är hon? 17år?
Sen trodde jag att Alex Schulman skulle vara där med sin nya bok. Men det verkar inte så. Jaja. Honom har man sett så många gånger nu.
Skall ni åka in till Bokmässan? Jag siktar nog på fredag eller lördag i år. Fast det hade varit kul med en skymt av Samir och Viktor i och för sig.

//Anna-Maria

(null)


#1 - C

Lördagen!
Var otroligt lugnt därinne på lördagen förra året. Sorgligt nog. Så många som inte vågade sig dit.

Tycker lördagen brukar ha bäst program, sen är jag måttligt intresserad av Samir och Viktor 😊

Men menar du att jag inte kommer krocka med Schulman iår? Vi har ju det som tradition, han, jag och Sigge.

#2 - Pethra

Vi är alltid där på fredagen, den bästa dagen för allmänheten då det inte är lika mycket folk och vi går ändå inte dit för att se kändisar.

#3 - Anonym

#2 Jag är där av fyra anledningar. Hitta böcker till mig själv, mina barn, mina elever och se på kändisar.

#4 - Anonym

Torsdagen verkar ha mest inteessant program, men vi får gå på fredagen i år. /bibliotekarie

#5 - C

Heter det inte ”igenom högstadiet”?

Svar: Genom. Men man kan skriva igenom också. //A-M
bloggkommentatorerna

#6 - Anna L

Jag ska inte dit men om jag nån gång skulle så vore det egentligen i år då min arbetskamrat ska vara där med sin debutbok (deckare) "Som Nitroglycerin"!!! Hon har ett litet bord i nåt litet hörn då det tydligen var sviiindyrt att stå där😂😂😂. Anyway, om man gillar deckare så MÅSTE man läsa denna!! Såå grymt bra! Frida Moisto heter hon.

#7 - Emilie

Jag och en kompis åker dit på lördag!

#8 - Anna

Ja, jag har presspass tack vare bloggen i år igen och kommer väl att vara där från morgon till kväll alla fyra dagarna skulle jag tro. Lagom tröttsamt men väldigt roligt!